L’EASY Minilån – Lån nu og få pengene hurtigt

leasy minilån

leasy minilån

L’easy Minilån – Lån nu og få pengene hurtigt

Som på alle andre markeder, har lånemarkedet nogle klare forbrugerfavoritter. Indenfor kontantlånssegmentet, er en af de store favoritter over de seneste år L’easy Minilån.

Minilånet har haft en utrolig stor brugerskare blandt danske forbrugere, der mangler et hurtigt mindre lån til en skarp pris. Der er mange fordele for dig ved at vælge L’easy Minilån og det er ikke underligt at de har opnået så stor popularitet herhjemme. Her i anmeldelse og gennemgangen vil vi kigge nærmere på hvad de egentlig kan tilbyde deres kunder og ikke mindst hvad det koster.

Forbrugerfavorit
L’EASY Minilån

L’EASY Minilån

10.000 - 100.000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

BrugerfavoritHurtigt svarLav rente

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.5/10

Hvad tilbyder L’EASY Minilån?

Lad os starte gennemgangen med at kigge på hvad du som kunde kan med et Minilån.

I korte træk kan du:

  1. Lån mellem 10.000 og 50.000 kr uden at stille sikkerhed.
  2. Du kan afdrage over en valgfri periode mellem 24 og 120 måneder.
  3. Du får svar inden for en time og udbetaling samme (hver)dag.
  4. Du kan indfri lånet når du vil – uden gebyrer!
  5. Få en lav årlig debitorrente på mellem 9,90% – 19,56%

Der er tænkt meget over hvad dine behov som kunde er og derfor er ting som hurtigt udbetalingstid og en meget nem ansøgningsprocess prioriteret højt.

Det skal gå stærkt og du skal ikke sidde og udfylde en masse papirer eller scanne en masse dokumenter og opgørelser ind at blive godkendt. Særligt den hurtige behandlingstid har været med til at trække de mange, både nye og tilbagevendende, kunder til L’EASY Minilån.

At du har mulighed for at få pengene med det samme og først begeynde at afdrage på lånet 60 dage senere er endnu en oplagt fordel for dig som kunde. Har du en stram økonomi og mangler penge til f.eks regninger eller en ferie er det en velsignelse at kunne vente 2 måneder med at begynde at afdrage. Det giver mulighed for at få lidt mere luft i budgettet og komme helt på fode igen, økonomisk set.

Skulle du komme til lidt ekstra penge i lånets løbetid, kan du indfri hele beløbet før tid, uden hverken gebyrer eller andre omkostninger. Det giver dig en stor grad af frihed og kan hjælpe med at spare dig for en hel del renter, hvis du indfrier før tid. Hvis du f.eks får feriepenge eller penge tilbage i Skat, så er det oplagt at indfri dit lån og spare nogen penge i samme omgang.

Hvem kan få et Minilån ?

Nu hvor vi ved hvad du kan forvente som kunde, skal vi kaste et blik på hvad der er af krav for at blive godkendt som kunde. Brugervenlighed og hurtighed i hele forløbet er, som nævnt tidligere, i højsædet hos L’EASY og det afspejler sig også i de meget få krav der er til dig som ansøger.

For at få et L’EASY Minilån skal du kunne opfylde følgende krav:

  • Du skal være fyldt 21 år inden du ansøger.
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret.
  • Du skal kunne dokumentere din indtægt i form af årsopgørelse eller lønsedler med mere.

Der udover er det både nemt og hurtigt at blive godkendt. Langt de fleste har pengene i hånden samme dag og alle der ansøger får svar inden for en time i åbningstiden. Det betyder at du rigtig hurtigt ved, hvordan du står og kan komme videre med det du gerne vil bruge pengene på.

Er det et sikkert sted at låne?

Som navnet antyder er det L’EASY gruppen der står bag Minilån og det er en af de helt store spillere på markedet for forbrugerkredit og finansiering. De er meget velkendte for deres sjove reklamer i både radio og tv. Samtidig er de kendt som et firma der tager deres kunders behov meget seriøst og deres kundeservice siges at være blandt de suverænt bedste på markedet.

At det er så veletableret et firma der står bag, er din garanti for troværdighed og orden i sagerne. Det er erfarne professionelle der håndterer både dine personoplysninger og den økonomiske del af at være kunde. Der er med andre ord ingen slinger i valsen hos L’EASY og de er blandt de støre udbydere i Skandinavien.

Du kan med ro i sindet ansøge om et Minilån hos L’EASY og være sikker på at alt fungerer som det skal og du får dine penge direkte ind på kontoen samme hverdag.

Du kan kontakte dem via både mail og telefon alle ugens dage og ansøge direkte fra deres hjemmeside.

Sammenlign L’EASY Minilån med andre udbydere her