Om os – Nem Kontant

1600px

Om Nemkontant.dk

Nemkontant.dk er din hurtige og enkle låneside på nettet. Vi hjælper forbrugerne i Danmark med at finde et nyt lån online.

Det er gratis for dig som forbruger at bruge de forskellige services der stilles til rådighed på siden og det er helt uforpligtende at sammenligne og ansøge de forskellige lånetilbud du finder her på siden.

Vores mission:

Nemkontant.dk’s mission og eksistensgrundlag er at hjælpe danske forbrugere med at finde nemme lån på nettet til den bedste pris. Vi ønsker at gøre markedet for lån mere gennemskueligt og brugervenligt. Vores arbejde er drevet af en tro på at information er vigtigt og at du som forbruger kan hjælpe dig selv til en bedre økonomi ved at blive bedre informeret.

Vi har samlet en stor oversigt over mange af de muligheder du har for at låne penge nemt og hurtigt på nettet i en samlet oversigt.

Den finder du her Danmarks Nemmeste Lån

Ansvarsfraskrivelse

Nemkontant.dk tager forbehold for eventuelle fejl og mangler på hjemmesiden, herunder fejl i priser, renter, ÅOP med videre for de forskellige låneudbydere. Nemkontant.dk bestræber sig på altid at vise korrekt data for vores brugere og opdaterer løbende oversigten for at imødekomme ændringer.

Brugere henvises til altid at sikre sig de korrekte informationer og betingelser hos den enkelte udbyder, via dennes hjemmeside.

Kontakt Nem Kontant

Du er altid velkommen til at rette henvendelse til redaktionen her på Nemkontant.dk hvis du har spørgsmål eller informationer du mener, vi burde tage med her på siden.

Nemkontant.dk er til for vores brugere og alle former for input og feedback modtages glædeligt.

Den kontinuerlige udvikling af siden og dens funktionalitet er i højsædet og følger vores mission om at gøre lånemarkedet mere gennemskueligt og ikke mindst overskueligt for almindelige mennesker.

Du kan kontakte os på email: Kontakt(snabela)nemkontant.dk

Nemkontant.dk drives af:

Omni Consumer Capital GmbH

Sumpfstrasse 26

6300 Steinhausen, Zug.

Schweiz.