Reklameinformation

Reklameinformation for Nemkontant.dk

Nemkontant.dk er ensammenligningstjeneste der hjælper danskerne med at sammenligne mange forskellige låneudbydere på kryds og tværs af hinanden. Det kan gøre processen med at få et lån nemmere og hurtigere ved at hjælpe forbrugerne med at danne sig et overblik og udvælge ud fra deres kriterier og behov.

En gratis forbrugerservice

Nemkontant.dk er gratis for de besøgende at benytte sig af til at sammenligne de forskellige lån her på siden. Det koster aldrig forbrugeren ekstra at benytte Nemkontant og der bliver ikke pålagt brugeren nogle omkostninger i deres låneforløb.

Hvordan tjener vi penge?

Nemkontant modtager i nogle tilfælde en mindre kommision fra låneudbyderne på siden, hvis en bruger klikker sig videre til udbyderens hjemmeside og optager et lån eller kredit med mere.

Nemkontant er ikke en komplet oversigt

Der vises et stort udvalg af danske låneudbydere på Nemkontant.dk, men det er ikke alle udbydere der er vist. De viste lån på nemkontant er udvalgt af redaktionen udfra forskellige kriterier. Nemkontant bør derfor bruges som en guide, men ikke en alt dækkende indeks.

Ved brug af Nemkontant.dk skal der ligeledes tages forbehold for eventuelle indtastningsfejl.

Alle oplysninger om rentesatser og priser på er baseret på de oplysninger, vi har fået fra vores samarbejdspartnere.

Alle priseksempler er vejledende, og du vil derfor kunne opleve at blive præsenteret for andre priser, vilkår med mere hos de enkelte udbydere, hvorfor du bør jævnføre dig med oplysningerne på selve udbyderens hjemmeside.