Reklameinformation

Reklameinformation for Nemkontant.dk

Nemkontant.dk er en sammenligningstjeneste der hjælper danskerne med at sammenligne mange forskellige låneudbydere på kryds og tværs af hinanden. Det kan gøre processen med at få et lån nemmere og hurtigere ved at hjælpe forbrugerne med at danne sig et overblik og udvælge ud fra deres kriterier og behov.

Nemkontant.dk viser et udvalg af danske lån, men ikke alle udbydere på det danske marked for lån og kredit.

Antallet af stjerner og scoren som de forskellige låneudbydere gives på nemkontant.dk er givet af redaktionen på baggrund af redaktionens egen vurdering af udbyderen, popularitet blandt brugerne og nedenfornævnte kriterier.

Formuleringer som nemme lån  og lignende er baseret på redaktionens vurdering og må derfor ikke anses som værende en objektiv vurdering ud fra en komplet markedsvurdering af danske låneudbydere. Redaktionen vurderer om et givent lån synes nemt ud fra kriterier som; hastighed af udbetaling, tid for ansøgning, godkendelse med Nem Id, kreditvurdering ud fra E-skat med mere.

En gratis forbrugerservice

Nemkontant.dk er gratis for de besøgende at benytte sig af til at sammenligne de forskellige lån her på siden. Det koster aldrig forbrugeren ekstra at benytte Nemkontant og der bliver ikke pålagt brugeren nogle yderligere omkostninger i deres låneforløb. Vi opdaterer med nye informationer samt udbydere løbende og stræber efter at holde siden så opdateret som muligt.

Hvordan tjener vi penge?

Nemkontant modtager i nogle tilfælde en mindre kommision fra låneudbyderne på siden, hvis en bruger klikker sig videre til udbyderens hjemmeside og optager et lån eller kredit med mere. Størrelsen på denne kommission kan have indflydelse på din sorteringsrækkefølge af lån.

Nemkontant er ikke en komplet oversigt

Der vises et stort udvalg af danske låneudbydere på Nemkontant.dk, men det er ikke alle udbydere der er vist. De viste lån på nemkontant er udvalgt af redaktionen udfra forskellige kriterier. Nemkontant bør derfor bruges som en guide, men ikke et alt dækkende indeks.

Ved brug af Nemkontant.dk skal der ligeledes tages forbehold for eventuelle indtastningsfejl og mangler.

Alle oplysninger om rentesatser og priser er baseret på de oplysninger, vi har fået fra vores samarbejdspartnere.

Alle priseksempler er vejledende, og du vil derfor kunne opleve at blive præsenteret for andre priser, vilkår med mere hos de enkelte udbydere, hvorfor du bør jævnføre dig med oplysningerne på selve udbyderens hjemmeside.