Vivus – Lynhurtig kredit på din måde

Vivus – Lynhurtig kredit på nettet

Der er enkelte udbydere af kredit og små lån som skiller sig ud fra mængden. Vivus må siges at være en af disse og de adskiller sig en del fra de mange andre udbydere du finder her på siden. De fleste af os kender dem fra deres sjove reklamefilm og radiospots.

Navnet glemmer man heller ikke lige og det iøjnefaldende grønne logo er svært at misse. Her i gennemgangen af Vivus vil vi kigge lidt nærmere på hvad de egentlig er for et firma og hvad de tilbyder deres mange kunder. Vi vil se på deres priser, vilkår og betingelser, så du nemt og hurtigt kan beslutte dig for om deres kreditlån passertil dig og din økonomi.

Hurtig udbetaling!
Vivus

Vivus

2.000 - 12.000 kr.

Lånebeløb

1 - 6 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

22,53 - 22,53%

Rente/år

Få svar straksFast lav renteHurtigtUdbetaling 24/7

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Løbetid: 6 mdr.: Samlet kreditbeløb: 12000 kr. Samlede kreditomkostninger: 793 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 12793 kr., Min/maks. månedlig ydelse 2083 kr. / 2142 kr., Debitorrente (årlig fast) 22.53 %, ÅOP 24.9 %. Alder 20+ 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9/10

Hvad kan jeg låne hos Vivus?

Et af de mest indlysende spørgsmål du har, når du skal finde et nemt sted at optage et  hurtigt lån er hvad du kan låne det pågældende sted. Hos Vivus har de såkaldt kredittrappe. Det betyder at du har adgang til et mindre beløb første gang. Herefter stiger din kreditværdighed og dermed dit maksimale beløb hos Vivus.

 

Udfra oversigten over deres kreditvurderinger af nye kunder kan du se, at dit kreditmax hos Vivus stiger løbende i takt med at du afbetaler et lån til tiden.

Den næste gang du bruger deres kredit får du lov at låne lidt flere penge, indtil du når det maksimale lånebeløb som pr d.d. er kr 12.000 kr.

Hvem kan låne hos Vivus?

Der er ganske få krav til ansøgere og det er et af de nemmeste lån at blive godkendt til på nettet.

Udover deres almindelige individuelle kreditvurdering er de disse generelle krav til nye kunder:

  • Du er mindst 20 år gammel når du ansøger.
  • Du står ikke registreret i RKI eller Debitor Registret.
  • Du er dansk statsborger.
  • Du har en dansk folkeregisteradresse.
  • Du har ikke navne- eller adressebeskyttelse (hemmelig adresse)
  • Du har et aktivt NemID.
  • Du har en aktiv e-mailadresse.
  • Du har et dansk telefonnummer der er aktivt.
  • Du har konto i en dansk bank som pengene kan udbetales til.

Lån igen hos Vivus

Når du har betalt din første kredit tilbage bliver din kredit grænse sat op til hele 12000 kroner som du får adgang til. Det vil sige at du fordobler din nuværende kredit automatisk efter første gang.

Du kan låne igen ved at klikke ind på deres hjemmeside og vælge hvor meget af din kredit du ønsker at bruge af. Du kan selv vælge hvor meget du har brug for så længe du holder dig inden for din kreditgrænse på 12000 kr hos Vivus.

Anden gang du  låner hos Vivus går det lige så hurtigt som første gang.  Det er stadigvæk til en meget attraktiv rente og på de nemme og gode betingelser som du havde første gang.

De gode vilkår og den hurtige udbetaling er det, der får de fleste til at låne igen og igen hos Vivus og deres kunder er meget loyale. Det er gode tegn at folk vælger at komme tilbage til en udbyder og vidner om god service til en god pris der gør kunderne tilfredse.

Lån til det du vil med Vivus

Der er rigtig mange der kender Vivus lån og kredit efterhånden. De reklamerer blandt andet i tv med deres nyeste tilbud hvor du som førhen kan låne til lige prævis det du vil. Om det er et smart watch som i reklamen eller en ny mountainbike der står øverst på ønskeseddelen, så kan du finde pengene med en kredit hos Vivus og være klar til at handle med det samme.

Deres seneste tv reklame er fokuseret på især lån til unge mennesker der har brug for pengene hurtigt og lever en aktiv livsstil.  Det er primært den yngre målgruppe der benytter sig af kreditmuligheden hos Vivus og alderskravet er også kun 20 år for at kunne blive godkendt.

Sammen med de ganske få krav for at kunne låne gør det til en god mulighed for de mange unge der har brug for ekstra penge og måske ikke kan låne i deres bank, eller skal bruge dem hurtigere end banken kan tilbyde.

Hvad koster det for mig at have kredit hos Vivus?

Prisen er som altid en af de afgørende ting for, hvor vi vælger at være kunder henne og om vi er kunde et sted mere end en gang.

Hos Vivus kan priserne ved første øjekast virke uoverskuelige, men det er faktisk ikke så kompliceret, som det måske kan se ud ved første øjekast.

Her gennemgår vi priserne for at låne hos Vivus:

Hvis det er første gang du låner hos Vivus kan du låne op til 6000 kr.

Herefter afhænger prisen af løbetiden på din kredit. Da der ikke er tale om et kviklån, som der var engang, men nu en kassekredit er det altså løbetiden på kreditten der bestemmer hvad det koster for dig.

Det betyder også at priserne er meget individuelle, da du selv kan bestemme både hovedstolen (lånebeløbet) samt løbetiden på din kassekredit. Du kan selv beregne dine aktuelle priser her.

Å.O.P hos Vivus

Årlige omkostninger i procent er den mest benyttede sammenligningsfaktor når vi taler om priser på Lån og finansieringer. Du kan bruge den til at sammenlinge Vivus priser med andre udbyder.

Den nye lovgivning for omkostninger på lån i Danamark, betyder at den maksimale tilladte Å.O.P for lån her på siden er 25%

Vivus ligger naturligvis under de 25% som den nye lov af 1/7 -2020:

REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved udnyttelse af kreditten (løbetid) i 6 mdr.: Samlet kreditbeløb: 12000 kr. Samlede kreditomkostninger: 785 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 12785kr., Min/maks. månedlig ydelse 2075 kr. / 2142 kr., Debitorrente (årlig fast) 22,5 %, ÅOP 24,9 %. Det forudsættes, at kreditten tilbagebetales over 6 mdr. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+. 14 dages fortrydelsesret.


Hvem står bag Vivus.dk

VIVUS.DK™  er ejet af 4finance ApS, som er et dansk anpartsselskab registreret som udbyder af kredit til private hos Finanstilsynet og under løbende kontrol.

Der er altså styr på tingene og alt foregår efter dansk lov og ret. Det er med til at du som kunde får en god og fair oplevelse når du har brug for lidt ekstra penge mellem hænderne.

Vivus.dk på Trustpilot

En af de steder rigtig mange af os kigger når vi skal beslutte os for, hvor vi vil være kunder er hjemmesiden Trustpilot. her kan tidligere og nuværende kunder give anmeldelser og skrive kommentarer om deres kundeoplevelse og erfaring med firmaer og butikker.

Vivus scorer 9,3 ud af 10 mulige stjerner fra deres kunder på Trustpilot

Det vidner om stor kundetilfredshed og gode vilkår og betingelser for dig som ny eller tilbagevendende kunde. Der er en stor procentdel af kunderne der har brugt Vivus adskillelige gange med stor tilfredshed og det er altid positive tegn når folk kommer igen og igen.


Låneeksempel fra Vivus:

REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Løbetid: 6 mdr.: Samlet kreditbeløb: 12000 kr. Samlede kreditomkostninger: 793 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 12793 kr., Min/maks. månedlig ydelse 2083 kr. / 2142 kr., Debitorrente (årlig fast) 22.53 %, ÅOP 24.9 %. Alder 20+ 14 dages fortrydelsesret.

Er du tilbagevendende kunde, kan du udregne dine kreditomkostninger HER.

Sammenlign Vivus med andre udbydere her