Alfalån – Danmarks hurtigste kontantlån

Alfalån - læs alt om udbyderen og sammenlign med andre udbydere

ALFALÅN

Der er et stort marked for nemme og billige lån i Danmark. Den store efterspørgsel skaber et meget dynamisk marked hvor der hele tiden optimeres og forbedres for at få de mest tilfredse kunder og holde sig foran konkurrenterne.

ALFALÅN har valgt at skille sig særligt ud på hastigheden ved at være Danmarks hurtigste kontantlån. Det er ikke en titel man sådan lige får og de har arbejdet hårdt for at få hastigheden på både godkendelse og udbetaling helt i top.

Deres konstante optimering med fokus på farten og brugeroplevelsen har medført godkendelse på under 30 sekunder fra du indsender din låneansøgning til dem til du får svar på om du kan låne og hvor meget du kan låne hos Alfalån i dag.

Lån 50000 kroner og få pengene i dag

Alfalån tilbyder udover deres utroligt korte behandlingstid på ansøgningerne at du kan få lån helt op til 50000 kroner udbetalt samme dag som du har ansøgt. Det er hurtige penge og mange af dem. Kombinationen af at kunne låne mange tusinde kroner og få dem udbetalt samme dag er en meget unik kombination. Man har taget det bedste fra forbrugslån og kontantlån og kombineret det med hastigheden fra et kviklån.

Lån i dag og afdrag først om 2 måneder

Endnu en ting der gør Alfalån så populært blandt danskerne er muligheden for at få tildelt et lån i dag og så vente med at begynde at afdrage til om 2 måneder. Det er en rigtig god måde at give ekstra luft i økonomien på i en stram periode. Skal du for eksempel flytte eller holde sommerferie, er det rigtig dejligt at kunne vente med at afdrage til ferien er slut eller du er kommet på plads i din nye bolig og har styr på det hele igen.

Udskudt afdragsperiode er en stor fordel hvis der er lidt pres på kontoen og det har hjulpet mange danskere med at holde skindet på næsen i en trang økonomisk tid. Det koster ikke ekstra at udskyde afdragene og det er altså en god måde at få det hele til at hænge sammen.

Alfalån er uafhængigt og anonymt for dig

Alfalån er en helt selvstændig og uafhængig formidler af kontantlån og forbrugslån til private danskere. Udover at være det hutigste lån i Danmark har de stor fokus på dit privatliv og anonymitet når du er kunde hos dem.

Det er uforpligtende at forespørge på et Alfalån og du skal ikke svare på dumme spørgsmål eller på andre måder stå skoleret. de blander sig ikke i hvad du vælger at bruge dine penge på og din økonomi er din egen.

Fik du afslag i banken?

Så er der god chance for at du kan blive godkendt alligevel hos Alfalån. Der er ikke nær så stramme regler for godkendelsen og det er tilmed væsentligt hurtigere og nemmere for dig som forbruger.

 

 

Repræsentativt eksempel for Alfalån:

Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 5 år, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebetales. via BS.

Månedlig ydelse: 1.034 – 1.261 kr.

Debitorrente: 14,71 – 26,08% (variabel i lånets løbetid).

ÅOP: 20,5 – 32,7%.

Samlede kreditomk.: 22.023 – 35.647 kr.

Samlet tilbagebetaling: 62.623 – 75.647 kr.

Stiftelsesomk.: 3.200 kr.

Mdl. faktureringsgebyr: 33 kr.

Finansieringen udbydes i samarbejde med Basisbank A/S