Lendo – Populær låneformidler

lån hos lendo

lån hhos lendo

Lendo – Nordens største låneformidler

Favorit 2024!
Lendo

Lendo

20.000 - 1.000.000 kr.

Lånebeløb

12 - 144 mdr.

Tilbagebetaling

18 år

Min. alder

1,25 - 24,99%

Rente/år

Fra 18 år!Lav renteSamlelån

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,26-24,99 %. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.6/10

 

 

De fleste danskere har vidst efterhånden hørt om låneudbyderen Lendo. Deres mange humoristiske reklamer har været vist vidt og bredt online, på tv og i radioen ikke mindst.

Budskabet fra Lendo er at man ikke bare skal vælge det første det bedste tilbud, unset om man vil låne penge eller skal købe en ny bil for eksempel.

Lendo gør med deres forretningsmodel nemlig selv op med at lånekunderne bare vælger det første tilbud de får, da det typisk kan være for uoverskueligt for almindelige mennesker at finde det bedste tilbud.

Når du låner igennem Lendo er det hele automatiseret for dig og tilbuddene kommer direkte til dig, så du lynhurtigt kan vælge det bedste og billigste lån.

Du udfylder blot en hurtig låneansøgning og den sender Lendo så i udbud hos de pt. (17) banker de samarbejder med i Danmark. Herefter modtager du tilbud fra alle de interesserede banker og kan så uden besvær takke ja til det billigste lån.

Lendo’s start

Lendo har efterhånden mange år på bagen som lånemælger eller låneformidler, som det også kaldes.

De startede helt tilbage i 2007 på det svenske marked. Herfra har de så løbende udvidet til først Norge, Finland og nu altså også som en stor spiller på det danske lånemarked.

På det danske marked har de haft stor succes med deres koncept hvor bankerne kæmper med hinanden om kunderne og hvor du som kunde ikke skal ansøge en masse steder selv. Som kunde sparer du altså en masse tid og får samtidig let ved at vælge det billigste og bedste lån.

 

Sådan låner du hos Lendo

Lendos mission er at gøre det nemt at låne penge.

Det har de sikret ved at lave en helt digitaliseret og automatisk låneansøgningsmodel, hvor du som lånekunde kun udfylder én ansøgning.

Din ansøgning kommer derefter i udbud hos de mange (17) banker som de samarbejder med.

 

Start med at ansøge lån hos Lendo

Du starter med at udfylde din ansøgning her

Herefter bliver ansøgningen sendt ud til alle de banker der opfylder kriterierne i din låneansøgning.

Det sker med det samme og du skal ikke selv gøre noget, efter du har udfyldt ansøgningen. lendo - sådan låner du

 

Du begynder at modtage de første lånetilbud allerede efter ganske få minutter. når du begynder at modtage tilbuddene kan du sammenligne de forskellige tilbud direkte med hinanden og sammenligne dem, så du kan se hvor du sparer flest penge på dit nye lån.

 

Efter du har sammenlignet de mange tilbud, er det blot at udvælge det billigste tilbud der passer til dine kriterier og acceptere det.

 

Du klikker dig direkte ind via tilbuddet og underskriver den lånekontrakt de har lavet klar til dig. Nu er du klar til at få udbetalt pengene ind på din konto.

 

Hurtig udbetaling hos Lendo

Det går som nævnt ovenfor, rigtig hurtigt med at få lånetilbud igennem Lendo.  Udbetalingen af dit lån er som regel også rigtig hurtig og kan sågar finde sted samme dag som du ansøger.

Det er de forskellige banker som de arbejder sammen med, der fastsætter udbetalingshastigheden. Fokus er altid på hurtigst mulig udbetaling hos onlinelånene, da de ved det skal gå stærkt når man låner online.

Hvilke banker samarbejder med Lendo?

I skrivende stund får du med en ansøgning hos Lendo tilbud fra hele 17 banker retur.

De 17 partnerbanker kan du se herunder:

Som du kan se, er det altså et utrolig bredt udvalg af banker som din ansøgning bliver sendt ud til. Chancen for at få et godt og billigt lån er dermed ret stor i forhold til at ansøge hos en eller to udbydere selv.

Lendo tilføjer desuden løbende nye samarbejdspartnere til deres, allerede store, liste af banker og partnere.

Lendo pris

Det er naturligvis meget vigtigt at vide, hvad det koster at bruge en låneformidler inden du går i gang.

Lendo er gratis at bruge!

Det vil altså sige, at der ikke er nogle som helst omkostninger overhovedet forbundet med at bruge Lendo for dig som kunde.

Du kan endda i nogle tilfælde endda få bedre tilbud, end hvis du ansøgte bankerne direkte.

Det skyldes at bankerne konkurrer mod hinanden om at få dig som kunde. I den konkurrence kan de underbyde hinanden på prisen for at få dig som ny kunde hos dem.

Få et samlelån hos Lendo og spar penge hver måned

Hvis du i forvejen har et eller flere forskellige lån kan du med fordel samle dem til ét samlelån.

Samlelån hos Lendo er en oplagt mulighed for at spare mange penge hver eneste måned.

De fleste af de udbydere du får tilbud fra hos Lendo tilbyder samlelån og ved at få det billigste samlelån, kan du spare rigtig mange penge hver måned.

Du kan samle dine forskellige lån til et samlet lån og få en lavere rente med lavere månedlig afbetaling.

Lånebeløb Lendo

Når det kommer til at vælge lånebeløb hos Lendo er det utrolig fleksibelt. Som den største låneformidler i Danmark har de nemlig også det størstespænd på mulige lånebeløb.

Du kan låne fra 10.000 kr og helt op til 1 million kroner igennem Lendo og det er lige nemt, om du vælger det laveste eller det højeste beløb.

Der er dermed næsten uanede muligheder for at finde lige præcis den kombination af lånebeløb og løbetid du ønsker på dit næste lån.

Lendo billån

Udover de hurtige og billige forbrugs og kviklån, tilbyder Lendo’s platform af låneudbydere og særlige billån online til deres kunder.

Det er med et billån muligt at låne helt op til en million kroner og til ganske attraktive renter som mange forhandlere nok har svært ved helt at matche.

Det er derfor absolut en sammenligning værd inden du skal ud og købe ny eller brugt bil med finansiering.

 

Kontakt Lendo

 

Ring til Lendo’s kundeservice på:

70 50 00 10

Email til:

kundeservice@lendo.dk

Find Lendos hovedkontor her:

Store Kongensgade 84.

1264 København K