Ekspertlån – Få dit personlige lånetilbud

ekspertlån

Ekspertlån – Ansøg og få et personligt lånetilbud i dag

Ekspertlån er et helt nyt lån på det danske marked. Konceptet går ud at du som ansøger vælger det beløb du gerne vil låne og hvor længe du ønsker at have dit nye “Ekspertlån”. Når du har valgt dette på deres forside ved at trykke på de knapper, som viser lånebeløb og periode du ønsker, kommer du videre til en side hvor du skal indtaste lidt om dig selv.

Herefter vil eksperterne hos Ekspertlån gennemgå din ansøgning og lave et personligt lånetilbud til dig. Det går rigtig hurtigt og de reklamerer med, at du kan låne til det du lige drømmer om på få minutter. Det er altså kun et par minutter du skal bruge på at udfylde ansøgningen og så klarer de resten for dig med at finde det rette lånetilbud fra deres samarbejdspartner, Basisbank. Du får svar på din ansøgning med det samme og pengene bliver udbetalt senest næste hverdag efter du har ansøgt om et ekspert-lån.

Personligt lånetilbud!
Ekspertlån

Ekspertlån

7.000 - 75.000 kr.

Lånebeløb

12 - 72 mdr.

Tilbagebetaling

18 år

Min. alder

14,85 - 29,85%

Rente/år

Få svar straksFra 18 år!Nem Id

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 40.000 kr. over 5 år, der tilbagebet. via BS. Månedlig ydelse: 1.037 – 1.337 kr. Debitorrente: 22,35% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 20,7 – 36,8%. Samlede kreditomk.: 22.197 – 40.216 kr. Samlet tilbagebetaling: 62.197 – 80.216 kr. Stiftelsesomk.: 3.200 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 33 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende8.9/10

Hvem kan låne hos Ekspertlån

 

Der er som altid nogle krav der er gældende for at kunne blive godkendt til at låne penge og her vil vi gennemgå de krav du møder som ansøger:

                ekspertlån

  • Du skal være fyldt 18 år inden du kan ansøge.
  • Du skal bo i Danmark – Have dansk folkeregisteradresse.
  • Du skal have en fast indtægt.
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.

Derudover vil du blive kreditvurderet i forbindelse med din ansøgning.

Kravene for at låne hos Ekspertlån er dermed hverken særligt strenge eller urimelige.  Så hvis du kan nikke ja til at opfylde de 4 almene krav på listen herover, så er du godt på vej til at kunne få et Ekspertlån.

At du kan låne fra 18 år er en stor fordel for mange, da du en del steder vil møde en aldersbegrænsning der hedder 23 år f.eks. Ekspertlån er dog åbent, fra du er fyldt 18 år og en spændende mulighed for de mange unge der vil have et lån under ordnede forhold.

 

Hvor meget kan jeg låne hos Ekspertlån?

Du kan frit vælge et beløb mellem 7000 og 75000 kroner. Du kan trykke på knappen “andet beløb” og så vælge lige præcis det ønskede beløb og den ønskede løbetid for lånet.

Løbetiden, altså hvor længe du har dit Ekspertlån, kan du vælge mellem 12 og 72 måneder – 1 til 6 år. Du vælger løbetiden i intervaller på 12 mdr. (1år). Du har altså rimelig frie hænder til at vælge det lån du synes passer bedst ind i din økonomi og tidsplaner.

Kontaktoplysninger for Ekspertlån:

Ekspert Lån
Centeo Finance Group ApS
CVR nr.: 37436488
CeresByen 75, 5. th.
8000 Aarhus C
Danmark
info@ekspertlån.dk