Basisbank – Nemt lån helt op til 500.000 kr

basis bank lån

basisbank anmeldelse

Basisbank – Nemt dansk onlinelån

Basisbank er en af Danmarks ældste internetbanker og har stor erfaring med at udbyde nemme og hurtige attraktive lån til de danske forbrugere. De tilbyder alt fra privatlån, billån til samlelån.

Udbetalingen er hurtig og du kan klare det hele online og underskrive lånet med dit Nem-Id.

basis bank låne fordele

Historien om Basis Bank

Basis Bank er en danskejet internetbank der har tilbudt en lang række af forskellige lånemuligheder, med mere til, danskerne siden år 2000. De har hovedsæde i København og du kan nemt kontakte dem hvis du har spørgsmål til enten et nyt lån eller til et eksisterende lån, du har i forvejen.

De tilbyder hhv. privatlån, billån og samlelån i beløbstørrelser fra 30.000 og helt op til 500.000 kr.

Alle har de til fælles at det er nemt og hurtigt at låne hos Basisbank og du får både svar og udbetaling meget hurtigt.

Udover de forskellige låneprodukter, tilbyder de desuden en lang række andre finansielle produkter og kan derfor fungere som din primære bank hvor du kan klare alle dine penge sager online.

Uanset om du har brug for en kassekredit, investeringsløsning eller en konto til dit daglige forbrug kan Basis Bank hjælpe dig med at få en god og nem løsning. Du kan klare alle dine transaktioner og betalinger med mere online ved at logge ind med Nem Id på din brugerkonto på deres hjemmeside.

Det er derfor en meget oplagt løsning for dig der gerne vil kunne klare alle dine økonomiske gøremål i fred og ro hjemmefra, når det passer dig. Om det er at tage et nyt lån eller måske betale huslejen, så kan de være behjælpelig med en digital løsning der både er billig, hurtig og nem for dig at bruge.

Forbrugslån helt op til 500.000 kr

Det er primært som udlåner at de fleste danskere kender til Basisbank og det er der god grund til.

Lige siden de kom på markedet i 2000 har de været en stor spiller indenfor forbrugslån og kviklån til private danskere, både under eget navn og som banken bagved flere populære danske lån.

Hvis du tidligere har lånt penge igennem Nupp, Nordisk Lån  Selene Finans eller Lånlet og flere andre, så har du allerede været kunde i Basisbank.

Som kunde hos Basisbank direkte, har du mulighed for at låne helt op til 500.000 kroner online til en meget attraktiv lav rente.

Du klarer det hele med dit Nem Id og får svar med det samme og pengene udbetalt hurtigt til din konto. Der er ikke en masse spørgsmål eller ting du skal udfylde. De har fokus på at det skal være let og lige til at være kunde hos Basis Bank, uanset om du skal låne 30.000 eller 500.000 kroner.

Spar penge med et samlelån hos Basisbank

Hvis du, som rigtig mange danskere, har en masse små lån og hos forskellige udbydere, er der stor sandsynlighed for at du kan spare penge hver eneste måned med et samlelån hos Basisbank.

Det går i al sin enkelhed ud på at du tager et lån hos Basisbank, som du derefter bruger til at udbetale alle de andre lån du har andre steder. På den måde har du dermed kun et enkelt lån at afdrage på og får derfor en meget lavere rente og et lavere månedligt afdrag. Det er en god måde at få bedre overblik over økonomien på og samtidig spare penge hver eneste måned.

Har du forskellige lån i dag, vil det være en god ide at undersøge dine muligheder for at samle det hele hos Basis Bank og se hvilke fordele det kan have for dig og din økonomi.

Sådan låner du hos Basisbank

Det er både let og hurtigt at få et nyt lån hos Basisbank og du klarer det hele på nettet. Der er ingen papirer der skal hverken udfyldes eller underskrives, da alt klares via Nem Id. Det tager få minutter at udfylde låneansøgning på deres hjemmeside og du får svar med det samme.

Det eneste du skal gøre er at udfylde dine informationer  på hjemmesiden og vælge det beløb du gerne vil låne. Når du har gjort det indsender du ansøgning med et enkelt klik. Så snart de har behandlet din ansøgning modtager du svar digitalt.

Du kan nu vælge at acceptere lånetilbuddet ved at underskrive låneaftalen med Nem Id. Skulle du ikke have behov for lånet alligevel, kan du altid takke nej, da det er helt uforpligtende for dig at ansøge hos Basisbank.

Lånemuligheder hos Basisbank

Du har meget frie rammer til at tilrettelægge dit nye lån og det er et af de mest fleksible lån du kan optage.

Alt efter hvor meget du har brug for og hvor meget du ønsker at afbetale om måneden kan du vælge en løbetid mellem 12 og 180 måneder og lånebeløb fra 30.000 og helt op til 500.000 kroner.

Det er dermed den udbyder her på siden der kan tilbyde det højeste lånebeløb og endda til en meget lav rente, der starter helt nede fra blot 4,95%. Du har altså mange muligheder for at vælge den løsning der er bedst for dig og til en meget attraktiv rente samtidig.

Om du vil låne til en ny bil eller måske til en ferie ligger dig frit for og du kan selv vælge om du vil have lånet i en længere periode med små afdrag eller om det helst skal afvikles hurtigt, med en højere månedlig betaling.

Krav til ansøgere hos Basisbank

De krav der stilles til ansøgere hos Basisbank er ganske små  og kan som regel opfyldes af langt de fleste.

Kravene er som følger:

  • Du er fyldt 18 år inden du ansøger
  • Du har en fast bopæl i Danmark
  • Du har en fast indtægt
  • Du er ikke registreret i hverken RKI eller Debitorregistret

Hvis du kan overholde de 4 krav der er nævnt herover, er du klar til at sende din ansøgning afsted til Basisbank og blive godkendt til dit nye lån i dag. Pengene modtager du senest næste bankdag og for det meste samme dag som du har ansøgt.

Sammenlign med andre nemme lån