Nupp rentefrit i 60 dage

nupp lån

nupp lån

Nupp er blevet til Lånlet

Nupp er pr 1/4 2019 blevet til Lånlet som ligeledes udbyder lån igennem Basis Bank 

Favorit 2019
LånLet

LånLet

7.000 - 75.000 kr.

Lånebeløb

12 - 72 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,95 - 29,85%

Rente/år

Betal ud, når det passer digFå svar med det sammeNem godkendelse

REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Lån 40.000 kr. i 5 år - Månedlig ydelse: 941 – 1.337 kr. Debitorrente: 9,95 – 29,85% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 15,5 – 36,8%. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage

Fremragende9.2/10

Nupp er et nyt nemt lån der netop er kommet online her på siden. Det er fokuseret på kunder der ønsker at låne penge hurtigt i en kortere periode.  De fungerer som låneformidler for Basis Bank A/S der er en af de største banker indenfor hurtige privatlån på nettet.

At Nupp er låneformidler skal forståes som at de udbyder lånet i samarbejde med banken og det på den måde er banken der står for at udbetale lånet fra Nupp.

Nupp markedsfører altså deres lån og tager sig af kundekontakten med mere.

 

Lån rentefrit i 60 dage med Nupp

For at få succes som et helt nyt lån, skal man have noget spændende at tilbyde sine kunder. Det har Nupp, der tilbyder intet mindre end hele 60 dages rentefrit lån endda med 60 dages afdragsfrihed.

Det vil altså sige, at du ikke skal afdrage på dit Nupp lån overhovedet i de første 2 måneder og heller ikke betale nogle renter i den periode. Står du og skal bruge penge hurtigt og gerne vil vente med at betale af på lånet, er det en unik mulighed at se både rentefrihed g afdragsfrihed i så lang tid som Nupp tilbyder.

Nupp løbetid

Du kan selv vælge om løbetiden på dit nye lån fra Nupp skal være 14, 26 eller 38 måneder, inklusiv de 2 afdrags og rentefrie måneder.

Lav månedlig ydelse

Det er vigtigt at det ikke er for dyrt at afdrage på ens lån og med Nupp kan du vælge mellem månedlige afdrag helt nede fra kun 88 kroner om måneden. Det vil sige at du faktisk ikke kommer til at mærke på din økonomi at du har lånet, selv i afdragsperioden. Hvis du vil afdrage hurtigere kan du naturligvis vælge en højere månedlig ydelse med en kortere løbetid. Det er helt op til dig, hvad du foretrækker.

Svar med det samme og penge på 30 min

Det skal gå stærkt når vi  har brug for penge og det skal være let og ligetil at ansøge. Her giver de dig svar på din låneansøgning med det samme og pengene har du udbetalt til din konto inden for 30 minutter i deres åbningstid. Der er altså ingen ventetid på hverken svar eller udbetaling.

Din låneanøgning hos Nupp er desuden helt fortrolig og de stiller ingen spørgsmål om hverken dig og din økonomi eller hvad du skal bruge pengene til. Du ansøger helt digitalt og får svar på skærmen helt og aldeles anonymt.

Krav for at låne hos Nupp

Der er ganske få krav du skal kunne opfylde for at blive godkendt til at låne hos Nupp:

 

  • Du skal være mindst 19 år gammel.
  • Du skal have fast bopæl i Danmark.
  • Du skal have en fast indtægt, behøves ikke være særlig høj.
  • Du må ikke være i RKI eller Debitorregistret.

 

Se alle de hurtige og nemme lån