Cashper – Lån 3.000-20.000 kr.

cashper lån anmeldelse

Anmeldelse af Cashper Lån 2021

Kautionistlån
Cashper

Cashper

3.000 - 20.000 kr.

Lånebeløb

6 - 6 mdr.

Tilbagebetaling

18 år

Min. alder

22,44 - 22,44%

Rente/år

Fra 18 år!Hurtigt

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Rentesatsen er fast. For et lån på 3000 kr med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22.44%. Den samlede omkostninger i procent er 24.90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr pr. måned i 6 måneder. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.2/10

 

Cashper er en relativ ny låne-udbyder i Danmark, som lancerede sidst i 2018. Banken tilbyder det man kalder hurtiglån, eller i daglig tale, kviklån. Det betyder, at de, i modsætning til banker som Bank Norwegian, tilbyder relativt små lån, som betales tilbage over en kortere periode.

I Danmark kan du låne mellem 3.000 kroner og 20.000 kroner på Cashper.dk. Tilbagebetalingsperioden er fastsat til 6 måneder. Virksomheden sælger sig på, at tilbyde lån, der skal dække akutte omkostninger. De tilbyder derfor også at pengene bliver overført inden for en time. Hvordan det fungerer, kan du læse mere om længere nede i vores guide til at låne hos Cashper Lån i Danmark.

 

Information om Cashper Lån (2021)

Da Cashper er en relativ ny udbyder af kautionistlån i Danmark, så er det de færreste, der kender til dem. Derfor får du lige en kort gennemgang af hvem de er som virksomhed.

De er ejet af en Novum Bank Limited, som har hovedkontor i Malta. Banken tilbyder en række services, herunder Cashper Lån, som er deres akutlåns-afdeling. Novum Bank Limited har i en længere årrække udlånt penge gennem Cashper, med tilfredshed blandt kunderne, i Tyskland, Østrig, Frankrig og Spanien.

Prisbelønnet i Tyskland

Især i Tyskland har Cashper vundet befolkningens kærlighed. De har over de seneste fire år vundet to førstepladser og to andenpladser over bedste udbydere af mindre lån i hele Tyskland. Samtidig har de rangeret højt på kundeundersøgelser udført af Banking Check Award. (https://www.bankingcheck.de/banken/cashper)

 

Cashper er en 100% digital virksomhed, hvilket gør det muligt at du kan blive godkendt med det samme, og modtage dine penge på kort tid. Derfor har de ingen fysiske filialer, som du måske kender det fra din primære bank. Det giver en kæmpe fordel når det kommer til behandlingstiden på din låneansøgning. Derudover, er der ingen, der holder øje med hvad pengene bliver brugt på – Den beslutning er helt op til dig som låntager. Og endelig, hvis du brug for at få telefonisk vejledning til at ansøge om lånet, så tilbyder Cashper også mulighed for dette.

Hvis du fortsætter med at læse anmeldelsen her, vil der komme et par gode tips og råd, som du kan have i baghovedet, når du ansøger om dit næste lån hos Cashper.

 

Hvor meget kan man låne hos Cashper lån Danmark?

Som det blev nævnt kort i introduktionen, tilbyder Cashper kautionistlån med et lånebeløb mellem 3.000 kroner og 20.000 kroner, som kan tilbagebetales på 6 måneder. Det er derfor et lån til akutte omkostninger, da beløbet skal betales tilbage inden for et halvt år.

Hvis du besøger Cashper.dk kan du lege lidt med deres låneberegner, som giver dig muligheden for nemt at vælge hvor meget du vil låne, og hvor lang tid, du vil have til at betale pengene tilbage igen.

Når du ændrer på beløbet og tilbagebetalingsperioden, vil du løbende se hvordan den månedlige ydelse tilpasser sig dine inputs. Du vil også have mulighed for at se din ÅOP (Årlige Rente i Procent), gebyret for lånet (renter), det fulde tilbagebetalingsbeløb (lånte penge + gebyr), samt din forfaldsdato (den dato lånet skal være betalt tilbage inkl. renter).

Derfor har du allerede inden du ansøger, det fulde overblik over hvor meget du låner, hvor meget du skal betale tilbage i alt, og hvor meget du vil blive opkrævet pr. måned, indtil lånet er betalt af.

Cashper lån tilbagebetaling

Hos Cashper vælger du selv dit låns løbetid. Som vi nævnte det tidligere i vores guide, tilbyder lånevirksomheden mellem 2 og 6 måneders løbetid på dit lån hos dem. Når du ansøger om lånet, vil du blive bedt om at vælge hvor lang du ønsker, at dit låns løbetid skal være. Når du har valgt løbetiden, vil lånet skulle være afbetalt inden for den forfaldsdato, som der bliver opgivet når du søger lånet.

Din månedlige ydelse vil være afhængig, af hvor lang din tilbagebetalingsperiode er. Jo længere løbetid, jo lavere månedlig ydelse, og omvendt, jo kortere løbetid, jo højere månedlig ydelse.

Der tilskrives renter hver måned, hvilket betyder, at jo længere tid du bruger på at betale lånet tilbage, jo dyrere vil det blive for dig. Det vil du kunne se, hvis du leger lidt med låneberegneren på Cashpers hjemmeside. Derfor anbefaler vi altid, at du vælger den korteste tilbagebetalingsperiode, som du har råd til. Det er dog værd at være opmærksom på, at da der ikke er tale om længere tid end maks et halvt år, er det begrænset hvor meget mere, det kommer til at koste dig – så lad det ikke afskrække dig helt.

Når man låner, er det altid en god tommelfingerregel at sætte sig ned og regne lidt på, hvor meget man har råd til at betale tilbage om måneden, og så fastsætte sin løbetid, og dermed månedlige ydelse, derefter. Vær ikke for optimistisk, da du kan ende med at stå med for stor en månedlig ydelse, men vær heller ikke for pessimistisk, da du så ender med at betale mere i renter, end du måske behøver.

Hvilke krav hos Cashper Lån?

Inden du ansøger om et lån hos Cashper, kan det være værd, lige at tjekke, at du opfylder alle deres lånekrav. Cashper stiller ikke nogle krav, som de fleste andre lånevirksomheder, heller ikke stiller.

Kravene hos Cashper Lån er som følger:

 

  • Du skal være 18 år eller ældre.
  • Du skal have en kautionist
  • Du skal have et dansk telefonnummer
  • Du skal have dansk adresse
  • Du skal kunne fremvise en stabil økonomi

 

Udover ovenstående, er det også et krav fra Cashper, at du ikke er registreret som dårlig betaler i RKI-registret. Og så er det vigtigt at du har en dansk bankkonto, da godkendelsesprocessen foregår via din bank. Læs mere om at låne hos Cashper herunder

Sådan får du et Cashper Lån i dag

Når du ansøger hos Cashper, foregår det, som udgangspunkt, 100% via internettet. Hele låneprocessen er altså digital, og du behøver derfor ikke at ansøge inden for “almindelige” åbningstider. Det kan gøres døgnet rundt, 365 dage om året.

Som nævnt tidligere betyder det, at Cashper ikke har fysisk filial, som du kan møde op hos. De har dog et telefonnummer, som du kan ringe til mellem 9.00 og 17.30 alle hverdage, samt en e-mail, hvor de bestræber sig på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer.

Heldigvis går det endnu hurtigere med at få svar på din låneansøgning. Godkendelsesprocessen er nemlig automatiseret, og du får derfor kort efter din ansøgning via internettet, svar på om du er godkendt eller ej.

cashper lån ansøgning

Ansøgningsprocessen starter på Cashper.dk. Her vælger du betingelserne for dit lån; Hvor meget vil du låne, og over hvor lang tid vil du betale lånet tilbage? Herefter bliver du bedt om at udfylde en række personlige oplysninger, som dit fulde navn og CPR-nummer. Det er ligeledes her du skal tilknytte en kautionist som medunderskriver på dit lån. I samme omgang opretter du en konto, hvorfra du løbende vil kunne følge status på dit lån, hvor meget du har betalt tilbage, hvor meget du stadig skylder, osv.

cashper lån ansøgning

 

Efter, at du har udfyldt dine personlige oplysninger, bliver du taget videre til en side, hvor du nemt og sikkert logger ind på din netbank via NemID. Her giver du Cashper tilladelse til at benytte relevante økonomiske oplysninger fra banken, for at de kan vurdere hvorvidt dit ansøgning om et lån kan godkendes.

cashper lån ansøgning

Få udbetalt dit lån på en time med Cashper

Når det er gjort, er det blot at sætte kaffen over, og tjekke din mail indenfor 10 minutter til 1 time. Når lånet er godkendt, vil pengene bliver overført til din konto med det samme.

Sikker forbindelse med hurtig ekspedition

Cashpers hjemmeside er naturligvis sikret, og benytter sig af en krypteret forbindelse til at håndtere dine oplysninger. Som du kan se, når du besøger hjemmesiden, har den et SSL-certifikat, hvilket symboliseres med en låst hængelås ved siden af URL’en øverst i din webbrowser. Du kan derfor være helt rolig når du udfylder ansøgningen, da ingen kan se hvad du taster ind på siden.

Lån hos Cashper i dag

Hvis du låner hos Cashper skal du nok få løst dit behov tilfredsstillende. De er blandt de bedst anmeldte udbydere af kviklån i Tyskland, Spanien, Frankrig og Østrig, og scorer også godt på den danske Trustpilot (https://dk.trustpilot.com/review/cashper.dk).

Hele ansøgningsprocessen er nem, enkel og ikke mindst 100% automatisk, hvilket gør, at du får svar på helt ned til 10 minutter. Pengene bliver overført inden for en time, hvilket gør, at du praktisk talt kan begynde at bruge dem, så snart du har sendt ansøgningen afsted.

Godt overblik og dansk serviceafdeling

Selvom Cashper er ejet af Novum Bank Limited i Malta, så er det muligt at få fat i en dansktalende medarbejder på telefon eller e-mail i løbet af hverdagene. Oven i det kan alle lånebetingelserne ses, når du benytter låneberegneren på deres hjemmeside, hvorfor du ikke er i tvivl om hvad det er du ansøger om.

 

Så alt i alt, er Caspher et rigtig godt bud på en udbyder af dit næste kviklån og kunderne i Danmark er meget tilfredse, som det kan ses af Trustpilot. Besøg deres side eller sammenling med de 3 mest populære lån i Danmark her:

 


Cashpers adresse og kontaktinformationer

Cashper.dk

Level 4, Global Capital Building

Testaferrata Street

Ta’ Xbiex

XBX 1403 Malta

Telefon support: +45 78 72 92 57

Email support: info@cashper.dk