Anmeldelse af ALFALÅN – Lån 75.000 på 10 min

anmeldelse af alfalån

Anmeldelse af ALFALÅN – Lån 75.000 på 10 min

Vi danskere elsker at låne penge nemt på nettet. Der er stor vækst i branchen og der kommer hele tiden mange nye lånetilbud online og det skaber et godt og dynamisk marked, ikke mindst for forbrugerne der optager lån.

Her på siden handler det udelukkende om de nemmeste lån på nettet og vores mission er at hjælpe dig med at spare både tid og penge når du har brug for et forbrugslån eller et kontantlån.

I dette indlæg kigger vi det meget populære ALFALÅN efter i sømmene og ser hvad det kan byde på og hvorfor det har opnået så stor popularitet så hurtigt på det danske marked.

Er ALFALÅN nemt at ansøge?

Det skal være nemt, hurtigt og enkelt for at det er godt når vi snakker om onlinelån.

ALFALÅN er utrolig nemt at ansøge og en almindelig ansøgning tager i gennemsnit lige omkring 3 minutter, for folk der ikke har prøvet det før, vel at mærke.

Du skal blot udfylde en meget kort ansøgning direkte fra skærmen på din smartphone, tablet eller computer for at ansøge hos ALFALÅN idag.

Den er meget nemt at forstå og alle kan udfylde den nemt og hurtigt. Der skal ikke bruges nogen dokumenter, så du slipper for at rode med papirer og årsoversigter med mere, som de ville insistere på i banken.

Det eneste du skal bruge er dit Nem Id som du godkender med og bekræfter at du er dig. Det garanterer stor sikkerhed og hjælper med at gøre ansøgning så hurtig og nem som overhovedet muligt.

Er ALFALÅN et hurtigt lån?

ALFALÅN er et utrolig hurtigt lån og hører til de aller hurtigste lån i Danmark efter deres seneste tiltag med fuldautomatisk godkendelse af ansøgninger.

Behandling af låneansøgninger hos ALFALÅN sker primært maskinelt. 98% af alle ansøgninger kræver ikke manuel behandling og der vil således komme svar på ansøgninger online og efterfølgende via e-mail om ansøgningen er godkendt med det samme, uanset tidspunkt på døgnet eller ugedag/helligdag.

Det betyder at det er en computer der godkender din låneansøgning og du får svar indenfor 10 sekunder – Det er hvad vi vil kalde for et lynlån.

Ansøg inden kl 14.00 og få pengene i dag

Hvis du udfylder din ansøgning inden kl 14.00 får du pengene udbetalt samme dag og kan bruge dem med det samme, til det du lige går og drømmer om eller har brug for i dag.

Hvor meget kan jeg låne hos ALFALÅN?

Nu ved vi at det er både nemt og lynhurtigt at være kunde hos ALFALÅN, men hvor mange kan man så få lov til at låne hos dem?

Svaret er fra 3.000 helt op til 75.000 kroner og med en løbe tid fra 12 -71 måneder. Der er altså rig mulighed for at skræddersy det nemme lån du har brug og som passer præcis til din økonomi og situation i dag.

Du har altid mulighed for at indfri lånet hvis du kommer til lidt ekstra penge på et tidspunkt og er altså ikke bundet på nogen måder som kunde.

 

 

 

Repræsentativt eksempel:

Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 5 år, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebet. via BS.

Månedlig ydelse: 1.034 – 1.261 kr.

Debitorrente: 14,71 – 26,08% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 20,5 – 32,7%.

Samlede kreditomk.: 22.023 – 35.647 kr.

Samlet tilbagebetaling: 62.623 – 75.647 kr.

Stiftelsesomk.: 3.200 kr.

Mdl. faktureringsgebyr: 33 kr.

Finansieringen udbydes i samarbejde med Basisbank A/S