Anmeldelse af Extracash – Lån nemt op til 75.000

extracash lån - anmeldelse og gennemgang

Anmeldelse af Extracash – Lån nemt op til 75.000

Her kigger vi nærmere på det spændende og nemme nye lån i Danmark – Extracash.

Vi vil undersøge hvad det er for en størrelse og hvad det kan tilbyde de mange låneglade danske forbrugere når de klikker sig ind og ansøger om et lån hos dem.

Extracash  er en dansk låneudbyder der har som forretning at tilbyde hurtige og nemme lån til private danskere på op til 75000 kroner. Deres lån betegnes som forbrugslån og kontantlån og deres speciale er i lynhurtig godkendelse på blot 15 minutter og lynhurtig udbetaling til kundes bankkonto.

Det er et rigtig nemt lån både at ansøge og blive godkendt til. Der er blot et par enkelte felter på deres hjemmeside du skal udfylde og derefter klarer de automatisk resten for dig, herunder både godkendelse via email samt lynudbetaling til din bankkonto lige efter godkendelse.

Det må betegnes som et lynlån, når det hele er klaret på få klik med musen og under 15 minutters ventetid.

Uforpligtende ansøgning med fortrydelsesret hos Extracash

Når du ansøger dit næste lån hos Extracash, gør du det under nogen af markedets bedste betingelser og vilkår.

Du har 14 dages fuld fortrydelseret hos Extracash og du kan omkostningsfrit fortryde lånet.

Det vil sige at du kan ansøge om et nemt lån hos Extracash og så fortryde helt gratis indenfor 14 dage. Det koster med andre ord ikke en krone at ansøge, selvom du ender med ikke at skulle bruge pengene alligevel.

Din ansøgning er helt og aldeles uforpligtende – du kan sige pænt nej tak til alle tilbud.

Du bestemmer selv over dine penge hos Extracash.

Når du får et af de nemme lån hos Extracash er pengene dine og du skal ikke stå til ansvar overfor nogen. De blander sig ikke i hvad du vil med pengene og al godkendelse foregår vil email og du skal altså slet ikke snakke med nogen, medmindre du gerne vil.

Ingen dumme spørgsmål om hvad du skal bruge penge til.

Ingen krav om sikkerhed og dokumentation

Der stilles ingen krav om hverken dokumentation eller sikkerhed for de penge du låner hos Extracash i dag og det betyder at det er et af de nemmeste lån i Danmark i dag og derfor anbefaler vi det til vores brugere her på Nem Kontant. Det er en seriøs udbyder og der er styr på sagerne, ligefra hastighed til service er alt i op og det hele er kontrolleret af Finanstilsynet til lige med.

Repræsentativt eksempel til bedre forståelse af omkostninger ved lån hos Extracash

Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 5 år, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebet. via BS. Månedlig ydelse: 1.034 – 1.261 kr. Debitorrente: 14,71 – 26,08% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 20,5 – 32,7%. Samlede kreditomk.: 22.023 – 35.647 kr. Samlet tilbagebetaling: 62.623 – 75.647 kr. Stiftelsesomk.: 3.200 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 33 kr.