Anmeldelse af NORDICLÅN – Nyt nemt lån

anmeldelse af Nordiclån

Anmeldelse af NORDICLÅN – Nyt nemt lån

Et nemt lån er noget vi alle sammen holder af og ofte leder efter. Her på siden har vi altid vores fokus rettet mod at hjælpe dig med at finde de bedste og billigste nemme lån.

Når der kommer et nyt nemt lån på markedet, er vi derfor meget nysgerrige og har travlt med at anmelde det, så du kan få alt det information om lånet du har brug for og se om det er det rigtige lånetilbud til dig.

I denne anmeldelse af det helt nye nemme NORDICLÅN vil vi tjekke alle punkter igennem, så du kan danne dig et overblik over de mange spændende nye tiltag som det nye lån bringer med sig ind på det danske marked af onlinelån og finansieringer.

Et nyt lån med en kendt spiller bag

Det helt nye Nordiclån er en nyskabende størrelse i Danmark og der er mange ting der taler for lånets hurtige succes ved forbrugerne. En ting man kan være bekymret for ved et nyt lån er om de har styr på det hele og om man nu også får pengene i hånden samme dag, som de lover i deres reklamer. Med Nordiclån er der imidlertid ingenting at bekymre sig om overhovedet. Det er nemlig den store og velkendte L’EASY koncern der står bag det nye nemme lån og de er kendt for at have styr på tingene. Hvis man læser deres Trustpilot taler kundernes udtalelser deres tydelige sprog – Her er styr på sagerne.

Lån op til 50.000 kroner og få dem udbetalt i dag

En af de mange nye spændende fordele ved Nordiclån er at de tilbyder dig at kunne låne helt op til 50000 kroner og få dem udbetlat i dag til din Nem Konto i banken. Det er lige i takt med forbrugernes efterspørgsel på lån der udbetales nemt og hurtigt samme dag. Hvor det førhen kun har været de mindre lån, der havde udbetaling med det samme, lancerer det nye Nordiclån altså lynudbetaling samme dag af helt op til 50000 kroner.

Det er den høje udbetalingshastighed der sammen med svar på din ansøgning inden for en time, allerede har fået mange danskere til at vælge det nye nemme lån fra Nordiclån.

Lån penge billigt og nemt med en lav rente fra blot 9,90%

Med det nye lån følger mere end blot straks udbetaling af pengene. Du har her mulighed for at låne til en hidtil uhørt lav rente, der starter helt nede på blot 9,90%. Her kan bankerne godt pakke sammen med deres høje renter og besværlige process for godkendelse og langsomme udbetaling. Nordiclån sætter en ny standard for renteniveauet for forbrugslån på nettet og kontantlån generelt. Det er slut med høje renter og lang ventetid på at få sine penge.

Med en rente fra kun 9,90% skal du altså kun tilbagebetale de penge du har lånt, plus 9,90% i renteomkostninger til Nordiclån for at låne pengene.

Et konkret eksempel på Renten hos Nordiclån:

Når du låner penge til en rente på 9,90% vil dine renteomkostninger se ud som i eksemplet herunder:

  • 10.000 kroner/100 x 9,90%   = 990 kroner
  • 10.000 kroner + 873 kroner = 10.990 kroner – Du skal altså betale 990 kroner i renter i dette givne eksempel.

Husk at der er flere ting der påvirker renten og de totale omkostninger på dit lån og renten er blot en enkelt faktor. Det er din individuelle kreditvurdering der i sidste ende afgør hvad det kommer til at koste dig helt præcis. Herunder blandt andet lånets løbetid og beløbsstørrelse.

Ingen dumme spørgsmål eller krav om sikkerhed

Når du vælger Nordiclån som udbyder til dit næste lån slipper du også for en masse dumme spørgsmål om hvad du skal bruge pengene til og hvad andre folk synes er fornuftigt eller en god ide. Det er dine penge og du kan gøre med dem præcis som du vil, uden nogen spørgsmål eller indblanding fra bankrådgivere, jursister eller andre nysgerrige folk.

Der er ligeledes heller ingen strenge krav om sikkerhed for lånet. Så du slipper altså for at skulle ud og finde en kautionist eller en medansøger, hvis du ikke selv ejer et hus eller en lejlighed. her kan almindelige mennesker nemt lån op til 50.000 kroner og få dem udbetalt uden noget besvær eller ventetid.

Frihed til afdragsfri perioder og udbetaling af lånet når du vil

Med et Nordiclån får du yderligere frihed til at vælge en afdragsfri periode indenfor lånets løbetid. Det er især nyttigt, hvis man har brug for lidt ekstra luft i økonomien til f.eks en flytning, sommerferien eller noget helt tredje. Det er en unik mulighed indenfor lån og en sand nyskabelse på markedet.

Du bliver heller ikke bundet til nogen låst løbetid på dit nye lån her. Du er helt fri til at udbetale lånet, når som helst det passer dig og du kan spare mange penge på den måde. Hvis du f.eks låner 10.000 kroner i 24 måneder, men så efter 12 måneder har fået ekstra penge mellem hænderne, ja så kan du kvit og frit indfri lånet og afbetale det hele på en gang. Det er fleksibilitet og forbrugervenlighed i særklasse.

Der er altså mange gode grunde til at vælge det nye nemme Nordiclån hvis du står og har brug for lidt ekstra penge i dag. Du kan ansøge hele døgnet og du får svar fra dem indenfor en time i deres åbningstid.

 


REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 20.000 kr. i 84 mdr. Variabel årlig debitorrente 9,90% – 19,56%. ÅOP 12,66% – 22,92%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 29.629 – 38.134 kr.. Samlede kreditomkostninger kr. 9.629 – 18.134 kr.. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 1.600 kr.. Løbetid min. 24 måneder – maks. 120 måneder. Maks. ÅOP 24,87%. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering. 14 dages fortrydelsesret.