Ferratum – Nem Kredit uden spørgsmål

ferratum kredit

Ferratum Kredit (2021)

Der er konkurrence om kunderne på det danske marked for forbrugerkredit og forbrugslån. Det kan være svært for os helt almindelige mennesker at følge med i udvikling og endnu sværere at vælge hvor vi vil være kunder henne når vi har brug for hurtig finans uden for mange dikkedarer.

 

Ny lav rente!
Ferratum Bank

Ferratum Bank

1.500 - 50.000 kr.

Lånebeløb

9 - 199 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

22,51 - 22,51%

Rente/år

Få svar straksFast lav rentePengene straks

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Max. ÅOP 24,99% – Beløb: 10.000 kr. / Låneperiode: 1 år / Debitorrente: 22,51% / ÅOP: 24,99% / Mdl. ydelse: 934,96 kr. / Kreditomkostninger: 1.219,47 kr. / Samlet tilbagebetalingsbeløb: 11.219,47 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.4/10

 

Ferratum Kredit er et af de mest kendte brands indenfor hurtig kredit til private og er især kendt for hvor hurtigt de udbetaler pengene til deres kunder. De har en udbetalingstid på blot 45 minutter fra godkendt ansøgning til du står med pengene i hånden. Det er noget nær den hurtigste udbetaling du finder nogen steder på nettet og en af de store fordele ved at vælge Ferratum.

Hvad tilbyder Ferratum Kredit?

Som navnet antyder, er Ferratum Kredit en onlineudbyder af kredit, også kendt som online-kassekredit. Du kan altså ansøge om en kassekredit hos Ferratum og derned få adgang til en brugbar kredit på op til 50.000 kr som du frit kan bruge som du vil. Der er kun omkostninger forbundet med at have kreditten, når du bruger den. Det vil sige at hvis du i perioder ikke bruger af kreditten, så koster den ikke noget at have for dig som kunde.

Det fungerer på sin vis ligesom i banken, dog med nævneværdige forskelle:

  • Online kredit er nemmere at blive godkendt til end det er i banken.
  • Du får pengene med det samme (45 min) når du vælger onlinekreditten fremfor i banken hvor der ofte er lang ventetid.
  • Ingen spørgsmål på nettet, modsat bankerne så stiller Ferratum ingen spørgsmål og de blander sig slet ikke i hvad du vil bruge dine penge på.
  • Ingen omkostninger i perioder hvor du ikke anvender kreditten.

Ferratum lån er nu en kassekredit

Førhen kendte du sikkert til Ferratum lån, hvor du kunne låne penge hurtigt og billigt med et kviklån. Efter en del omstruktureringer på markedet og ikke mindst den nye lov om 48 timers betænkningstid på kviklån, har man valgt at ændre sit produkt til en kassekredit på nettet. Det er for at imødekomme efterspørgslen fra de mange danskere der gerne vil have pengene udbetalt med det samme og ikke har behov for at vente to dage på at det skal gå igennem.

Ingen ventetid med Ferratum Kredit

Hvor de hurtigste lån med kort løbetid har fået 48 timers tvungen betænkningstid, så er der ingen ventetid på en onlinekredit. Du kan blive godkendt med det samme og få udbetalingen ind på bankkontoen efter 45 minutter. Det er en stor fordel for dig, hvis du har brug for pengene i en fart eller hvis du har brug for løbende kredit.

Ferratum er blandt de aller hurtigste udbydere på markedet og de har en enorm stor kundetilfredshedsscore og nyder stor loyalitet blandt deres kunder.

Hvilke krav er der til ansøgere ved Ferratum?

Der er ganske få krav til ansøgere og godkendelsesprocenten er høj til deres kreditprodukter.ferratum kredit

Kravene til dig som ansøger er:

  1. Du skal være fyldt 21 år inden du kan blive godkendt.
  2. Du skal have et dansk CPR-nummer.
  3. Du skal have en dansk folkeregisteradresse.
  4. Du må ikke være registreret som dårlig betaler hos RKI, Debitorregistret eller hos Ferratum.

Opfylder du de ovenstående krav, er du godt på vej til at få en hurtig og billig kredit i dag med udbetaling på 45 minutter.

I vores oversigt over gode udbydere, kan du sammenligne Ferratum med andre udbydere direkte.