Føniks Privatlån – Læs alt om det nye lån

Føniks privatlån - læs alt om udbyderen og se anmeldelser

 

Føniks Privatlån

Den 2. maj 2017 åbnede Føniks Privatlån op for at modtage kunder til deres helt nye lån. Der har været store forventninger til det nye Føniks lån og der har været stor interesse blandt forbrugerne.

Der er tale om et ret unikt og enestående helt nyt onlinelån hos Føniks. Det er udelukkende muligt at ansøge og blive godkendt til lånet via deres hjemmeside. Her er altså tale om et rigtig eksklusivt onlinelån, man ikke kan optage andre steder som f.eks butikker og indkøbscentre med mere. Fokus er udelukkende på et netlån med fokus på det som forbrugerne har efterspurgt og der er lagt meget researcharbejde i at udvikle både selve lånet og ikke mindst ansøgningsprocessen der er utrolig strømlinet.

 

Fordele ved det nye Føniks Privatlån på nettet

For at skabe det bedste forbrugslån overhovedet muligt, har fokene bag Føniks lavet meget forarbejde og optimeret hele forløbet, fra at du kigger på lån til du står med pengene i hånden. Du kan faktisk have penge i hånden efter mindre end en time fra du har ansøgt om lånet.

For at lave det bedste låneprodukt på markedet i 2021, har Føniks valgt at opdatere Føniks Privatlån, således det nu lever fuldt op til den nye lovgivning om omkostningsloft på lån. Det giver udover lavere renter en lang række unikke fordele:  føniks privatlån

  • Lån op til 175.000 kr.
  • Ingen spørgsmål — brug pengene som du selv vil
  • Ingen skjulte gebyrer eller udgifter 
  • Underskriv med NemID
  • Ansøgninger er uforpligtende og fortrolige.
  • Du accepterer først lånet, når du underskriver aftalen med Nem Id.

 

Med et Fønikslån er du rigtig godt på vej til at få de ekstra penge du mangler og få helt styr på økonomien uden det koster mere end det skal.

Føniks Lån har en stor spiller på holdet

Det er en stor omgang at lave et nyt lån og udbyde det til forbrugerne og der er mange ting bagved, der skal virke og være sat rigtig op. Det får tit folk til at være ekstra påpasselige omkring at ansøge helt nye lån på nettet lige når de bliver præsenteret.

Med Føniks Lån er der dog ikke noget at bekymre sig om. De har nemlig den veletablerede L’easy koncern i ryggen og det sikrer dig, at der er styr på alting og at alt forløber helt som det skal.

Det er erfarne og dygtige folk der ordner alt det teknisk og der er helt styr på alt med betalinger, Nem Id og ikke mindst datasikkerheden og dit privatliv.

Så hvis du mangler nogle ekstra penge og gerne vil have en god lav rente og udbetaling i dag, så er det helt nye Føniks privatlån det rigtige lån til dig i dag.