Fokuslån – Lånet med fokus på dine behov

fokuslån

Fokuslån

Det nye Fokuslån er netop blevet relanceret på det danske marked her i maj 2019 efter en pause. Den nye Fokuslån er blevet optimeret med nye og bedre betingelser. Herunder blandt andet længere løbetid og nu kan du låne helt op til 150.00 kroner. Afdragsfriheden har du stadigvæk, hvor du kan vælge måneder uden afdrag på dit lån. Desuden er renten blevet lavere og spænder nu mellem 9,90 og 26,08%

Mest valgte i 2020
Fokuslån

Fokuslån

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

24 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

Hurtigt svarIngen krav om sikkerhedNem Id

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Eks.: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66%-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.5/10

Fokuslån er et af de mange nye lån der er dukket op på det danske marked i de seneste år. Det har allerede haft stor succes blandt de danske forbrugere og ikke mindst blandt vores læsere her på siden.

Vi ved alle sammen at der er stor konkurrence blandt udbyderne om at få nye lånekunder og det er ikke alle der får succes. Fokuslån har været en af de udbydere der nød stor popularitet lige fra starten og det skyldes at de skiller sig ud fra mange af de andre firmaer.

De tilbyder flere forskellige unikke tiltag der skal gøre det nemmere at være kunde hos dem. En del af deres mission om at holde fokus på dine behov i hele processen er at det skal gå stærkt med både godkendelse og udbetaling.

Du får desuden mulighed for at skræddersy dit fokuslån præcis som du ønsker det og du kan endda ændre på lånet løbende under vejs.

Med den store grad af frihed til at tilpasse alle aspekter af låneforløbet, kan du nemmere end nogensinde opfylde dine behov for penge uden at gå på kompromis med hverken pris eller vilkår for låneaftalen.

Hvad tilbyder de hos Fokuslån?

Som ny kunde hos Fokuslån er der rigtig mange muligheder for at få det lån som du har brug for, lige som du vil ha det. Du kan selv fra og tilvælge flere af de tilbud de har og på den måde strikke præcis det låneprodukt sammen du mangler.

Med et nyt fokuslån kan du:

  • Låne fra 10.000 op til 150.000 kroner.
  • Få svar indenfor en time og pengene udbetalt i dag.
  • Låne uden at skulle stille sikkerhed for pengene.
  • Vælge en løbetid mellem 24 og 120 måneder.
  • Indfri dit lån når som helst uden ekstra omkostninger.

Der er nok at vælge imellem af fordele og det er til at se hvorfor de har opnået så stor popularitet på relativt kort tid siden deres lancering.

At du kan låne penge i form af et forbrugslån og samtidig have mulighed for at få svar med det samme og pengene rigtig hurtigt udbetalt er en stor fordel for mange forbrugere. Hvis du har brug for penge nu, fordi du har ekstra udgifter eller drømme der skal udleves er Fokuslån altså en rigtig fin mulighed. Det giver noget, ofte meget tiltrængt, luft i økonomien og muligheden for at kunne købe noget man ellers ville have svært ved at kunne betale.

Hastigheden er i top hos det nye Fokuslån

Fokuslån ved at et af de behov langt de fleste af os har, når vi skal låne penge, er at det skal gå hurtigt. Det er de færreste der har tid eller lyst til at skulle vente på svar, som vi kender det fra vores almindelige banker.

For at imødekomme kundernes behov for hurtigt svar på låneansøgningen giver de svar på blot én time i deres åbningstid. Det er i toppen af hurtige lån i Danmark og en service der er til at forstå.

Med den hurtige godkendelse følger en lige så hurtig udbetaling af pengene til ding bankkonto. Du har typisk pengene efter bare en time, så længe det er inden for åbningstiderne. Ansøger du for eksempel midt om natten, vil du få pengene udbetalt næste formiddag. Du kan ansøge om et Fokuslån hele døgnet ved at udfylde ansøgningsskemaet på deres hjemmeside.

Det er lynhurtigt at udfylde skemaet og det kan klares på få minutter uden en masse besværlige papirer og alt ordnes via nettet online.

Du slipper for at skulle snakke med nogen og du kan ordne det hele i dit tempo og præcis hvornår det passer dig så længe du har adgang til nettet. Om du bruger din computer, tablet eller mobil betyder ikke noget, du kan ansøge fra alle enheder.

Hvem kan få et Fokuslån?

Som med alle andre steder hvor der udbydes lån og kredit til kunderne, er der nogle få krav du skal leve op til for at blive godkendt som ny kunde.

Som ansøger skal du opfylde følgende krav hos Fokuslån:

  1. Du skal være mindst 21 år på ansøgningstidspunktet.
  2. Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret
  3. Du skal kunne fremvise dokumentation for din indtægt – lønsedler, pensionsopgørelser eller årsopgørelser.

Du kan finde dem dokumenter du får brug for i din E-boks eller på Borger.dk hvor du modtager både årsoversigter samt lønsedler med mere.

Der er ikke yderligere krav til din som ansøger end de nævnte herover og det er vores vurdering at det er nemt at blive godkendt, især hvis man sammenligner med almindelige lokale banker og deres ofte meget høje krav til ansøgere.

Hvad er min rente på Fokuslånet?

Din rente fastsættes individuelt efter kreditvurderingen og den vil fremgå af din låneaftale, som du skal godkende med Nem Id inden du får udbetalt pengene til din bankkonto. Det er standardprocedure at der foretages individuel kreditvurdering og det er ofte en fordel for dig som ansøger, da du kan blive tilbudt en meget lav rente.

Du kan altid ansøge og modtage en uforpligtende låneaftale til gennemgang. Hvis du skifter mening eller ønsker at ansøge et andet sted, så er du helt fri til at gøre det, så længe du ikke har godkendt din låneaftale.

Bemærk dog, at Fokuslån har 14 dages fuld returret på alle deres ydelser. Du kan altså fortryde, kvit og frit i op til 14 dage efter underskrevet aftale.

Erfaringer og Trustpilot for Fokuslån

En ting der er værd at kigge på når du skal finde et nyt lånefirma er deres score på Trustpilot. Det kan være meget sigende for kvaliteten og især deres kundeservice får man en god ide omkring ved at kigge på scoren.

På Trustpilot scorer Fokuslån 8,5/10  som bestemt er i den høje ende. Læser man kundernes erfaringer med firmaet er de meget positive og ting som fleksibilitet og kundeservice fremhæves tit i anmeldelserne. Du kan samtidig se, at de tager deres kunder seriøst og er hurtige til at besvare alle anmeldelser.

Åbningstider hos Fokuslån:

Du kan få svar inden for en time og udbetaling lige så hurtigt i deres åbningstid der er: 08.00 – 22.00. 

Hvem er Fokuslån?

Som nævnt er der tale om et ret nyt lån, men det betyder dog ikke at du skal være i tvivl om de har styr på det hele. Det er nemlig den velkendte L’EASY koncern der står bagved Fokus og de har om nogen styr på at tilbyde lån til private. Der er hurtig ekspedition og ingen ventetid på hverken kundeservice eller den faktiske udbetaling.

Du er altså med andre ord, i gode erfarne hænder og kundeservice er nem og hurtig at få fat på hvis du har spørgsmål eller lignende.


Sammenlign Fokuslån med andre udbydere