Hvad er et nemt peer to peer lån i Danmark?

http://scanbanker.com/tag-uge-berlin-hurtigt-laan-paa-nettet/

nemt peer to peer lån

Hvad er et nemt peer to peer lån i Danmark?

Der findes mange forskellige typer af nemme lån i Danmark. Hvilken type der er den rigtige for dig at ansøge, kan være lidt uoverskueligt, hvis man da ikke er professor i økonomi eller ansat i en bank. Det er rigtig nemt at låne penge online og der er utallige firmaer der tilbyder forskellige typer af de populære internetlån. Det store udvalg er rigtig godt for dig som forbruger, da det hjælper med at holde priserne nede, samtidig med at det får firmaerne til at yde endnu bedre service samtidig med.

En af de seneste nyskabelser på det danske lånemarked er de såkaldte PEER TO PEER lån der er blevet rigtig udbredte på meget kort tid.

Peer to peer får mange til at tænke på noget med computere og netværk og det er da også der vi kender det fra oprindeligt. Peer to peer lån er lån hvor man ikke låner af et firma som sådan, men får et nemt lån fra en anden privatperson der har overskud på kontoen og derfor gerne vil tjene lidt penge ved at fungere som udlåner til andre der har brug for et indskud af kontanter i deres økonomi.

Hvordan finder jeg et peer to peer lån?

Udenombanken er Danmarks nye portal for peer to peer lån imellem private. Man kan kalde det for en udlånsportal for bruger til bruger lån. Det er her du nemt og hurtigt kan finde de penge du mangler hos en af de mange private udlånere der ønsker at tjene lidt på deres opsparing eller formue.

Hvis du ønsker at låne i f.eks dit hus, en lejlighed eller en andelsbolig kan der være rigtig gode muligheder på Udenombanken.dk for at finde pengene til en meget lav pris. Der er mulighed for at finde et boliglån til blot 5% i rente og med meget lave yderligere omkostninger til oprettelse og stempelafgift til staten. Det er en oplagt og billig mulighed, hvis du skal låne penge til at købe fast ejendom og banken er for dyr eller måske slet ikke er villig til at låne dig pengene.

Du kan låne til både erhverv, landbrug, sommerhus eller sågar kolonihavehus udover de almindelige boliglån der er nævnt ovenfor.

At finde et peer to peer (bruger til bruger) lån er nemt og hurtigt ligesom at finde et forbrugslån eller smslån:

Du skal starte med at klikke dig inden på Udenombanken.dk og udfylde ansøgningen – Præcis som hvis du ansøger et hvilket som helst andet lån.

Du får herefter svar indenfor 24 timer, hvor de mange långivere har givet tilbud på at låne dig pengene du har ansøgt om.

Det er gratis og uforpligtende for dig at ansøge på Udenombanken og du kan sige pænt nej tak til alle de tilbud du får uden problemer. Du har med andre ord ikke noget at være bekymret for overhovedet.

Prisgaranti på dit boliglån Hvis din/jeres økonomi kan godkendes og ejendommen ligeledes, så giver Udenombanken prisgaranti på boliglånet. Det vil sige at de matcher ethvert tilbud du får andet steds fra. Du er altså sikker på at få Danmarks billigste boliglån uden om banken når du vælger et peer to peer lån. Kan UdenomBanken, mod forventning, ikke leve op til garantien, vil du modtage 1.000 kr. i kompensation for ulejligheden. Du har altså alt at vinde og intet at tabe ved at ansøge.

Du kan beregne tilbud helt gratis på udenombanken.dk kan du nemt og hurtigt selv udregne hvad lånet vil koste og du kan udregne så mange forskellige tilbud som du har lyst til – kvit og frit.

Se de almindelige nemme lån i oversigten på forsiden