Invester i Bitcoin – Lån penge til investering

Invester i Bitcoin - Lån penge til investering

Invester i Bitcoin - Lån penge til investering

Vil du også være med på Bitcoinbølgen?

Bitcoin (BTC) er meget oppe i tiden nu. Den spændende digitale kryptovaluta er eksploderet i værdi over de seneste måneder og der er ingen grænser for hvor højt den kan gå op.

Det startede ud som en lille ukendt digital valuta, forbeholdt it-nørder og folk der synes at den digitale valuta var spændende. Almindelige mennesker gav  den ikke mange chancer eller opmærksomhed. Samfundet anså den i starten ikke som en seriøs konkurrent til danske kroner eller amerikanske dollars for den sags skyld.

Der er dog sket et skift i opfattelsen og udbredelse af BTC over de seneste år. Flere og flere kan nu se de indlysende fordele som følger med et skift til Bitcoins.

Ingen inflation og meget små gebyrer

På listen over fordele ved Bitcoins er der indtil flere gode argumenter for at hoppe med på den digitale betalingsbølge online.

Selve algoritmen, programmet, bag Bitcoins er sikret imod inflation og det alene er en kæmpe fordel ved BTC fremfor almindelige FIAT-valutaer som kroner, pund og dollars. Der er ikke nogen stater eller centralbanker der kan printe flere Bitcoins og på den måde skabe inflation i BTC. At valutaen er sikret mod inflation betyder at den som guld og sølv ikke kan maipuleres og på den måde miste værdi som de almindelige valutaer gør kontinuerligt.

En andel stor fordel er de billige overførsler 

Når vi for eksempel låner penge og skal overføre dem til et andet land via vores bank, bliver vi pålagt tårnhøje gebyrer. Er der tale om store beløb, vokser gebyrerne for overførslen hurtigt til endda meget høje procentsatser. Med Bitcoins er de høje gebyrsatser helt væk og selv meget store beløber i millionklassen kan overføres straks og til meget små omkostninger forbundet med overførslen.

Tiden er moden for en investering

Hvis du ikke har sparet op til at investere i fremtiden med BTC men gerne vil, kan du finde et lån på nettet der kan hjælpe dig med at få penge mellem hænderne du kan investere i kryptovaluta. Der er store udsving i kursen og mange mennesker tjener rigtig gode penge på at købe og sælge bitcoins på nettet.

Trenden er tydelig og vi vil uden tvivl se en markant stigning i prisen på bitcoins i fremtiden. Tendenser i Kina er blandt andet med til at få presset kursen op.

Sådan investerer du i Bitcoins

Du skal handle bitcoins via en bitcoinbørs på nettet – der findes mange forskellige børser online. Kraken.com er en af de mere populære og en børs i stor international vækst.

Efter du har sat Euro ind på børsen kan du handle bitcoins og sælge dem igen hvis du vil. Vil du have dem ud af børsen, skal du have en såkaldt Bitcoin wallet. Det kan være i digital form på din computer eller telefon og i papirform som paperwallet

Lån penge til investering før det er for sent og rid med på bitcoinbølgen nu