Kan jeg fortryde et lån på nettet?

kan jeg fortryde et lån på nettet?

kan jeg fortryde et lån på nettet?

Kan jeg fortryde et lån på nettet?

Vi kan alle sammen træffe en beslutning som vi fortryder. Det er en almindelige del af livet og noget vi alle sammen har oplevet og prøvet. Det kan være små ting som at blive hjemme fra en god fest eller større ting som at have købt en forkert bil eller begyndt på et forkert studie. For nogen af os kan det også være at vi har lånt for mange penge på nettet og har fundet ud af at vi nu sidder lidt for dyrt i det med afdrag og afbetalinger.

Kan jeg fortryde et lån på nettet?

Det umiddelbare svar er JA!

Der er dog flere ting der afgør præcis hvordan og hvorledes du kan gøre det. Fremgangsmåden kan desuden variere lidt fra udbyder til udbyder.

Altid 14 dages fortrydelsesret på lån i Danmark

Der er i alle tilfælde, uanset låneudbyder, altid 14 dages fortrydelsesret på lån optaget på nettet i Danamark!

Det vil sige, at du inden for 14 dage efter du er blevet godkendt til et lån og har fået udbetalt pengene, kan annullere lånekontrakten uden omkostninger. Det siger loven simpelthen.

Hvis der er gået mere end 14 dage

Er der gået længere end de 14 dage hvor der er fortrydelsesret på lånet, kan det være lidt forskelligt fra udbyder til udbyder hvad mulighederne er.

Hos langt de fleste udbydere kan du få lov til at indfri lånet efter de 14 dage, uden yderligere omkostninger eller udgifter. Det er en god og fair måde at komme ud af en lånekontrakt på og det indebærer blot at du indbetaler det lånte beløb hos udbyderen.

Der er enkelte steder der opkræver et mindre gebyr ved indfrielse af et lån før tid. Du kan altid se vilkår og betingelser for de forskellige firmaer i vores store låneoversigt – Vi opdaterer live, så der er altid helt frisk informationer om både pris, vilkår og betingelser for alle udbydere.