Kan jeg låne penge hvis jeg er i RKI?

kan jeg låne penge hvis jeg er i RkI

kan jeg låne penge hvis jeg er i RkI

Kan jeg låne penge hvis jeg er registreret som dårlig betaler i RKI?

Der er rigtig mange danskere der har prøvet at blive registreret som dårlig betaler enten i Ribers Kredit Information eller i Debitorregistret. Det kan skyldes en lang række forskellige ting og nogen har også oplevet at blive registreret ved en fejl.

 

For langt de fleste kan det skyldes at man har glemt at betale en regning eller simpelthen har haft rod i sin økonomi og ikke haft mulighed for at betale til tiden. Har du også mistet overblikket over din egen økonomi er det vigtigt at du enten søger professionel hjælp til at få dannet dig et overblik inden du havner i registret for dårlige betalere.

Her på Nem Kontant har vi en hel række værktøjer der kan hjælpe dig med at få styr på finanserne og få roen tilbage i sindet og penge tilbage på kontoen. Et af de mest oplagte ting, som er nemt og gratis, er at downloade vores gratis budgetskema  og så udfylde det med din indtægt og dine udgifter.

Der findes steder hvor du kan låne selvom du er i RKI

 

Der er enkelte steder på nettet hvor du kan få et lån selvom du er i RKi eller Debitorregistret. De er dog typisk ret dyre i forhold til alle de populære lån som vi har i vores oversigt. De steder der kan ansøges selvom du er i RKI kommer og går, så det handler om at holde dig opdateret på priserne på lån og især kigge efter de mange nye lån der kommer her på siden.

De fleste af de udbydere vi har her på siden, kan ikke hjælpe dig hvis du er i RKI men et par enkelte af dem kan godkende dig alligevel. Du kommer som regel til at betale en højere rente end folk der ikke står som dårlige betalere og derfor anbefaler vi på det kraftigste at du prøver at komme ud af RKI inden du låner flere penge, da det hurtigt bliver en dyr omgang for dig og kan bringe dig i en endnu værre situation.

Det vil typisk være kautionistlån, der er den eneste mulighed når du er registreret i RKI. Her kræver det at du får en kautionist, til at underskrive låneaftalen med dig og dermed forpligter vedkommende sig til at afbetale lånet, hvis du ikke kan. Det er både blevet billigere og hurtigere i den seneste tid, ikke mindst på grund af den nye lov om omkostningsloft på lån.

Inden du prøver at låne med RKI

Inden du ansøger om RKI-lån er der flere skridt vi anbefaler dig at tage inden. Du kan spare dig selv for mange penge og samtidig få styr over dine pengesager.

  1. Søg økonomisk hjælp af en professionel eller en kompetent ven eller bekendt
  2. Download budgetskemaet og udfyld det med alle dine informationer og lad den regne din økonomi ud for dig
  3. Prøv at samle dine lån til et stort lån fremfor mange små, hvis det er din situation
  4. Overvej om du har brug for at låne flere penge inden du ansøger

Det er en meget god ide at fokusere på at få styr på din økonomiske situation, inden du vælger at låne flere penge online. Ligesom ved et banklån, skal et onlinelån afdrages hver måned og det kan være svært, hvis du i forvejen sidder stramt i det økonomisk.