Kan jeg låne uden NemId på nettet?

Kan jeg låne uden NemId på nettet?

Kan jeg låne uden NemId på nettet?

Når vi låner penge på nettet, logger ind på kommunens tjenester eller omregistrerer vores bil bruger vi NemId systemet. Det er statens nyeste sikkerhedssystem der skal sikre mindre svindel og identitets-tyveri online. Det var i hvert fald planen, da systemet blevet indført i banker og hos kommunerne.

Kan jeg låne penge uden Nemid?

Blandt de mest almindelige spørgsmål vi modtager her på siden er om der kan ansøges kontantlån og forbrugslån uden at man har Nemid.

Svaret er JA!

Der kan hos flere forskellige lånefirmaer her på siden anmodes om at få tilsendt en god gammeldags lånekontrakt i papirform. Den kan du så underskrive og sende retur til firmaet, præcis som før Nemid systemet blev indført. Der er med andre ord rig mulighed for at kunne få et lån uden NemId på nettet stadigvæk.

Mange fordele ved Nemid når du låner

Selvom du kan benytte dig af papirmetoden med at få tilsendt lånedokumenterne i papirform anbefaler eksperter at du benytter dig af de mange fordele der er ved Nemid.

Før det første er Nemid meget hurtigere end at få tilsendt papirerne og det er en stor fordel for mange, der ønsker at få udbetalt deres lån hurtigt.

Nemid er den mest sikre måde at benytte onlinetjenester på og sikrer at der er styr på tingene og ikke sker fejl der kan forhindre eller forsinke udbetalingen. Der er altså almindelig sund fornuft i at bruge det statslige sikkerhedssystem og være på den sikre side.

Med et lån via Nem id er du også sikker på at pengene kommer til den rigtige bankkonto, de de udelukkende udbetaler til den Nemkonto du  har tilknyttet til dit Nem-id. På den måde undgår man chancen for tastefejl og det hele kan ske automatisk uden noget besvær for hverken dig eller firmaet du låner hos.

Du kan altså klare både ansøgning og godkendelse hurtigere og nemmere med dit Nemid og det bliver anbefalet af både banker, staten og samtlige udbydere af finansielle produkter i Danmark.