Kassekreditten.dk – Hurtig og nem kredit på nettet

alt om kassekreditten.dk

alt om kassekreditten.dk

Kassekreditten.dk – Ny hurtig kredit

En af de nye tendenser på det danske lånemarked er kassekreditter online som alternativ til kviklån og kontantlån som hidtil har været de mest populære finansieringer for private forbrugere. Det er blandt andet den nye lovgivning med krav om 48 timers betænkningstid på de hurtigste kviklån der har gjort kassekredit til en af de nye populære måder at låne penge på.

Der er mange fordele og du får pengene med det samme uden nogen ventetid overhovedet.

Kassekreditten.dk er seneste nye mulighed for for dig der er på jagt efter en hurtig og nem måde at låne penge på i form af en kassekredit.

Kredit straks!
Kassekreditten

Kassekreditten

3.000 - 15.000 kr.

Lånebeløb

Kassekredit

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

12,50%

Rente/måned

Få svar straksUdbetaling i dag

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: kr.10.000 Fast Debitorrente: 150% ÅOP: 319,7 % Oprettelsesgebyr: 495.00 kr. Månedlig minimumsbetaling: kr.1.250 Samlede kreditomkostninger: kr.15.495 Samlet tilbagebetalingsbeløb: 25.495kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende8.2/10

Kassekreditten.dk er en hurtig og nem måde at få ekstra penge på

Som kunde hos Kassekreditten.dk  kan du få en hurtig og nem kassekredit til en meget attraktiv pris og under ordenede forhold. Der er hurtig udbetaling til din konto og de udbetaler hver dag.

 

Fordele ved Kassekreditten.dk:

  • Du kan få en kredit på mellem 3000 og 15.000 kr
  • De udbetaler hver dag – direkte til din konto
  • Ubegrænset løbetid på din kredit
  • Lån penge uden at stille sikkerhed
  • Meget lav rente på kun 12,5%
  • Nem Id for hurtigt og sikkert lån

udbetaling fra kassekreditten.dk

Du får altså alle fordelene du kender fra kviklån og lignende lånetyper uden ventetid og med en ekstra fleksibel afbetaling. Samtidig er der ikke krav om at du skal stille sikkerhed for pengene eller have en medansøger for at blive godkendt. Som en særlig fordel kan du nøjes med at afdrage renterne på din kredit for at holde de månedlige betalinger lave. Du afdrager dermed ikke på kreditten med holder den vedlige ved kun at betale renteomkostningerne. Får du flere penge mellem hænderne kan du afdrage mere og derved nedbringe kreditten.

Krav til dig som ansøger:

  1. Du er fyldt 21 år inden du ansøger
  2. Du skal have et gyldigt Nem Id
  3. Du skal give adgang til e-skat
  4. Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret.

Opfylder du de nævnte krav er det meget nemt og hurtigt at blive godkendt til at låne hos Kassekreditten.dk og få pengene udbetalt i dag. Langt de fleste bliver godkendt med det samme og får udbetalt pengene samme dag til deres bankkonto uden noget problemer.

Gode forhold og stor tilfredshed

Kassekreditten.dk er en dansk kreditudbyder med adresse i København og godkendt at Finanstilsynet. Det er din garanti for at der er styr på tingene og at du nemt kan få en kredit uden at skulle bekymre dig om noget. Når du har ansøgt klarer de resten for dig og de har en god kundeservice med dine behov i fokus.

Har du spørgsmål vedrørende din kredit, kan du kontakte dem både på telefon og email og få svar med det samme.

 

Sammenlign med andre kassekreditter