Kronelån – Alt om det nye lån

kronelån nyt lån

kronelån nyt lån

 Kronelån – Helt nyt lån i Danmark

 

 

Det nye Kronelån er helt nyt på markedet og det er allerede utrolig populært.  Det skyldes flere ting og det vil vi se nærmere på her i anmeldelsen og gennemgangen af Kronelån.

En af de første fordele vi ser ved kronelån er at du har mulighed for at låne op til 10.000 kr første gang du ansøger og det tager dig under et minut at ansøge. Herefter kan du som tilbagevendende kunde låne helt op til 30.000 kr lynhurtigt og til en meget skarp pris.

 

Udbetaling på 30 min hos Kronelån

En anden ting der er vigtigt når vi har brug for penge er hastigheden. Det skal gå stærkt og hos Kronelån er der fuld fart på. Du får svar med det samme på din ansøgning og pengene bliver udbetalt til din konto indenfor 30 minutter.

Det skyldes at de anvender den nyeste teknik for at tilbyde deres kredit så hurtigt som muligt. De laver automatisk kreditvurdering via Skat og udbetaler dine penge med straks-overførsler. det sikrer at du får de penge du har brug for med det samme og uden ventetid som du vil opleve i banken.

Hvordan låner jeg hos Kronelån?

Det er både hurtigt og nemt at få kredit ved at låne hos Kronelån. Du skal blot følge de 4 enkle skridt herunder og så er pengene så godt som på vej til sin konto allerede.

kronelån sådan låner du

Sådan gør du:

 1. Vælg hvor meget du vil låne ved Kronelån.
 2. Udfyld låneansøgningen med dine info – Det tager 1 minut!
 3. Du logger ind med Nem Id og så laver Kronelån kreditvurderingen automatisk via SKAT – Ingen papirer eller dokumenter.
 4. Du får svar med det samme på din ansøgning – Du får pengene udbetalt inden for 30 minutter.

Det er en meget nem og hurtig proces at få blive godkendt til et Kronelån og det er langt de fleste der bliver godkendt. Med den automatiske kreditvurderingen via SKAT’s hjemmeside slipper du for at skulle bøvle med papirer og dokumenter. Det gør hele processen mere strømlinet og du kan klare det hele fra din mobil eller computer uden at skulle finde noget dokumentation frem der skal uploades eller sendes.

Krav hos Kronelån

Der er som altid nogle krav man skal leve op til når an vil låne penge. Hos Kronelån er der de generelle krav som du kender fra de fleste udbydere og der er ikke nogle særlige krav der skal opfyldes for at blive godkendt, som det tit er tilfældet i almindelige banker.

Kravene er:

 • Du er fyldt 19 år på ansøgningstidspunktet.
 • Du er dansk statsborger
 • Du har folkeregisteradresse i Danmark
 • Du har Nem ID
 • Du har en aktiv e-mailadresse
 • Du har et dansk telefonnummer
 • Du kan godkendes via Kronelåns kreditvurdering
 • Du er ikke registreret i RKI.

Opfylder du disse krav er du klar til at modtage pengene på din konto indenfor 30 minutter og kan bruge dem som du har lyst til.

Kronelån oversigt og fordele

Der mange fordele for dig som kunde ved at vælge at låne hos den nye udbyder Kronelån.

Lån op til 30.000 kr med Kronelån i 2021

Første gang du låner penge  kan du få en maksimal kredit på 10.000 kroner. Herefter stiger dit låneloft helt op til 30.000 kroner på samme vilkår og med lige så hurtig udbetaling af dine penge.

Få automatisk rentefradrag i SKAT

Når du låner igennem Kronelån indberetter de automatisk dine renteafgifter til SKAT og du er dermed sikker på at få alle de fradrag du kan og dermed spare penge på dit lån.

14 dages fuld fortrydelsesret

Som kunde har du altid 14 dages fuld fortrydelseret på din kredit og kan kvit og frit fortryde dit lån, hvis du alligevel ikke skulle have brug for pengene.

Løbende kredit – betal tilbage når du vil

Da Kronelånet fungerer som en online kassekredit kan du låne pengene så længe du vil. Det eneste du skal afdrage hver måned er din månedlige rente. Det giver stor fleksibilitet for dig og din økonomi.

Se alle Nemme lån her