L’easy Kontantlån

Leasy Kontantlån

Kontantlån fra L’EASY

Fleksibelt og nemt
L’EASY Kontantlån

L’EASY Kontantlån

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

35 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

Hurtigt svarLav renteNem Id

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende8.9/10

 

Når vi snakker om kontantlån, er L’EASY nok det første de fleste tænker på. Det originale L’easy kontantlån var det første rigtig hurtige og nemme kontantlån der kom frem. Det kom først som et tillægsprodukt til deres udlejning af vaskemaskiner og derefter som et produkt for sig selv.

Det blev rigtig stort da det kom online og alle danskere nu kunne ansøge om et hurtigt kontantlån direkte fra deres computer. Det opnåede lynhurtigt enorm succes og udfyldte et tomrum i lånemarkedet. Slut med at vente i banken og risikere afslag, nu kunne almindelige mennesker låne penge hjemmefra stuen og det var meget nemt at blive godkendt.

Priserne for et L’EASY kontantlån var meget konkurrencedygtige og tilbød nu et lån til de mange forbrugere, der havde svært ved at låne i deres bank.

Detaljer om L’EASY Kontantlån:

 

 

Hvad tilbyder L’EASY Kontantlån?

l'easy kontantlån

Med et L’EASY Kontantlån kan du hurtigt nemt og fortroligt få de penge du står og mangler lige nu. Det hele foregår på nettet og du skal ikke snakke med nogen eller forklare hvorfor du skal bruge pengene. Ingen bankrådgivere eller andre der vil blande sig i din økonomi.

Du kan låne fra mellem 10.000 og 150.000 kroner på de samme vilkår og du bestemmer selv løbetiden og dermed hvor meget du ønsker at betale hver måned for at have kontantlånet.

Der er absolut fortrolighed, så ingen kan blande sig i dit liv og din økonomi. Det er helt op til dig hvad du vil bruge pengene på.

Det er et nemt lån, du kan ansøge det direkte fra din computer eller telefon. Ingen papirer eller andet besvær, så længe du har dit NemId ved hånden kan du klare det hele med det samme. Ingen svære formularer eller ting der skal svares på. Indtast navn og adresse, så er du gdt på vej til et kontantlån fra L’easy.

 

Fordele ved L’EASY Kontantlån

fordele ved L'EASY kontantlån

Den store popularitet skyldes mere, end at det var et af de første kontantlån på nettet. I dag er det stadigvæk blandt en af favoritterne blandt danskerne og det skyldes en god sammensætning af hastighed, pris og service.

  • Du får dine penge med det samme og skal ikke vente på en lang kreditvurdering og langsommelig udbetaling. Der er styr på hele forløbet og du får derfor udbetalt dine penge lynhurtigt.
  • Fast lav rente sikrer dig en attraktiv pris og der er ingen ubehagelige overraskelser. Du ved præcis hvad dit lån kommer til at koste med et L’easy Kontantlån.
  • Kundeservice er noget af det L’easy er rigtig kendt for og de er altid klar til at hjælpe og vejlede dig som kunde hvis du har spørgsmål. Ønsker du at forlænge eller på andre måder ændre dit lån, kan de hjælpe dig både over telefonen eller pr mail hvis du foretrækker det.

Krav L’EASY Kontantlån

Der er nogle lovmæssige krav for alle ansøgere for at blive godkendt til et kontantlån på nettet. Hos L’EASY Kontantlån er der dog kun de mest basale krav og langt de fleste ansøgere får godkendt deres ansøgning.

Kravene for at få et kontantlån hos L’EASY

  • Du skal være fyldt 21 år inden du kan ansøge og blive godkendt
  • Du skal kunne dokumentere at du har en indtægt. Lønsedler, pensionsopgørelse eller årsopgørelse
  • Du må ikke være registreret som dårlig i betaler i f.eks. RKI eller lignende debitorregistre.

Det er de mindste krav man kan have for at låne og din chance for at blive godkendt er, som tidligere nævnt, meget gode og du får svar med  det samme.

Hvis du har brug for at låne mere eller måske for afdragsfrie måneder kan du kigge på listen over alle lån fra L’EASY og se de mange andre gode tilbud. De har et bredt udvalg til enhver økonomi og situation og er der er sikkert også et der passer til dig.

 Kendt fra TV

Hvis du leder efter det lån du så i TV er der en god chance for at det var L’EASY Kontantlån. Der reklameres jævnligt i både TV og radio. De har reklameret jævnligt i mange år og det er med til at gøre det så velkendt og udbredt blandt de danske forbrugere.

Du kan bruge pengene til lige hvad du ønsker dig om det er til en ferie eller en ny cykel, så er pengene dine til at bruge som du vil, præcis som de siger i reklamen på TV.

Kunderne er meget tilfreds med L’EASY Kontantlån

Hvis du kigger på Trustpilot taler tallene deres klare sprog. Der er tusindvis af glade kunder der låner penge hos L’easy igen og igen. Det er en rar sikkerhed at have i baghånden hvis pengene er små i en periode eller hvis du har brug for at lægge betaling til et indskud når du flytter. Så er der penge nu med L’EASY’s kontantlån uden spørgsmål eller ventetid.


Låneeksempel for Leasy Kontantlån:

REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 20.000 kr. i 84 mdr. Variabel årlig debitorrente 9,90% – 19,56%. ÅOP 12,66% – 22,92%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 29.629 – 38.134 kr.. Samlede kreditomkostninger kr. 9.629 – 18.134 kr.. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 1.600 kr.. Løbetid min. 24 måneder – maks. 120 måneder. Maks. ÅOP 24,87%. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering. 14 dages fortrydelsesret.