Lendon -Helt nyt gratis kviklån

Lendon kviklån

Lendon – Nyt gratis kviklån på nettet

Et nemt kviklån der endda er helt gratis at optage lyder næsten for godt til at være sandt. Det er dog ikke desto mindre lige præcis det de tilbyder hos Lendon med deres nye gratis kviklån til private.

Det er altid spændende når et nyt lån kommer på markdet og vi har i dag fokus på at kigge Lendon efter i sømmene og se hvad det er for et lånefirma og ikke mindst hvordan deres helt nye kviklån uden omkostninger er i forhold til konkurrenterne.

Der er som bekendt stor konkurrence på markedet for små hurtige lån og det er en af årsagerne til at vi nu ser introduktionen af de nye små kviklån med første lån gratis.

Hvad kan jeg låne hos Lendon og hvor længe?

Lendon tilbyder dig at låne helt op til 10000 kroner med en løbetid på 30 dage.

Det første lån du optager hos Lendon har en beløbsgrænse på 4000 kroner med den samme løbetid på 30 dage. Du kan efter du har afdraget det første rettidigt få lov at låne flere og flere penge indtil du når op på deres maks beløb på 10.000 kroner.

Der er altså tale om et kortfristet lån, her er der dog mulighede for at låne endnu mere end hos de andre kviklånsudbydere i Danmark, der har en beløbsgrænse på 6000 kroner på deres hurtige lån.

Lendon Kassekredit

Udover deres meget populære kviklån tilbyder Lendon samtidig en meget attraktiv kassekredit. Det fungerer ved at du får godkendt en kredit du kan bruge hos Lendon og derefter har du adgang til at bruge af beløbet som du ønsker. Det giver en meget stor frihed i din økonomi, da du kan bruge lige præcis det beløb du mangler og hvis du skal bruge lidt mere i morgen kan du øge beløbet som du ønsker.

Du slipper med andre ord for at låne et fast beløb, men kan bruge af kreditten som du har behov for. Det kan spare dig for nogle renter, da du låner lige præcis det beløb du har brug for og ikke mere. Du kan indfri kreditten når som helst uden yderligere omkostninger og minimere dine udgifter på den måde også.

Lendon kassekredit oversigt:

  1. Lån op til 15.000 kroner
  2. Første 30 dage er rentefri
  3. Du betaler kun de månedlige renter, så længe du bruger af din kredit – enkelt og smart!

Lendon afdragslån

Når du er blevet kunde hos Lendon og gennemført dit første låneforløb kan du komme med i deres loyalitetsprogram. Det vil sige at du som loyal kunde bliver tilbudt deres afdragslån.  Det er et specielt lånetilbud til deres eksisterende kunder og betyder at du kan låne helt op til 20.000 kroner til en lavere rente.

Du kan også skræddersy dit afdragslån hos Lendon som du ønsker det og tilpasse både løbetid og månedligt afdrag, så det passer perfekt til din økonomi. Der er ingen skjulte omkostninger og du bestemmer selv hvordan og hvor meget du ønsker at låne hos Lendon.

Hvilke krav skal du opfylde for at blive godkendt hos Lendon?

Kravene er ikke store og du vil kunne genkende dem fra de fleste andre udbydere på markedet og her er ingen overraskelser. Det er nemt og hurtigt at blive godkendt og langt de fleste får et JA til deres ansøgning hos Lendon.

De få krav du skal opfylde er:

 

  • Du skal være mindst 20 år gammel
  • Du skal have dansk CPR-nummer
  • Du skal have en fast adresse i Danmark (folkeregisteradresse)
  • Du skal have Nem-Id til at udfylde ansøgningen
  • Du skal have en aktiv e-mail adresse
  • Du skal have et dansk telefonnummer
  • Du skal have en dansk bankkonto – (NemKonto)

Kravene for at blive godkendt til et lån hos Lendon er som du kan se herover meget fair og velkendte fra branchen. Der er ikke nogen overraskelser og proceduren er ligeledes meget velkendt.

Lån fra 20 år

Det er en positiv ting at man kan låne penge som 20 årig hos Lendon, hvor der mange steder er krav om at man er ældre. Det er godt at se lidt flere lån til de unge forbrugere og det skaber flere muligheder på markedet for studerende og andre unge. Det kan være en udfordring at få et godt lån, hvis man er under 23 mange steder, men hos Lendon kviklån er det lige til, hvis du blot er fyldt 20 år.

Det er blandt andet en af grundene til at det er blevet så populært herhjemme, da så mange yngre forbrugere nemt og hurtigt kan blive godkendt og endda låne penge gratis med Lendon uden en masse krav.

Lendon er derfor et oplagt sted at låne penge for unge mennesker og ved at afdrage inden for den gratis periode, koster det ikke noget. Du får samtidig svar med det samme og udbetaling af dine penge med det samme.