Nyd efterårsferien med et nemt lån fra Aktivt Lån

efterårsferie med aktivt lån

efterårsferie med aktivt lån

Efterårsferien er sjovere med penge på lommen prøv Aktivt Lån

Sommeren er ovre for i år og vi går med hastige skridt mod efteråret og ikke mindst efterårsferien 2016. Det er en, for rigtig mange, tiltrængt pause oven på studiestart og første ferie siden sommerferien.

Efterårsferien kan være en sjov og glad uge med underholdning og feriefornemmelser. Har du sparet op til efterårsferien eller har penge nok på kontoen er det let som en leg at holde en god efterårsferie med familie og venner. Hvis du derimod har lavvande i pengekassen og en bankkonto der kunne bruge lidt nemme penge for at være rigtig glad, så kan det være knap så sjovt at holde efterårsferie.

Aktivt Lån kan hjælpe dig med et nemt og billigt lån til ferien

Det helt nye Aktivt Lån er seneste nye lån på markedet og en oplagt mulighed for at finde et nemt lån til efterårsferien i år. De har rigtig gode betingelser og meget lave priser på deres forbrugslån. Det er skræddersyet til helt almindelige mennesker og det er nemt at blive godkendt. Du får som regel svar på din ansøgning indenfor 15 minutter og du kan altid regne med svaret.

Du får nemt og hurtigt overført pengene til din Nemkonto i banken og du har dem for det meste samme dag og aller senest dagen efter du har ansøgt. Hastighed er en stor del af at låne penge på nettet og det skal være nemt for at vi er tilfredse med servicen.

Læs mere i vores anmeldelse af Aktivt Lån

Her på siden har vi lavet en anmeldelse af Aktivt Lån hvor vi er gået helt i dybden med de mange gode muligheder det giver dig for at kunne op fylde din drømme og leve livet nu.

Med Aktivt Lån kan du bland andet:

  • Få svar på din låneansøgning på 15 min.
  • Låne op til 50.000 kroner
  • Låne penge anonymt
  • Slippe for spørgsmål om hvad du skal bruge penge til
  • Få udbetalt dit nye lån samme dag!

I anmeldelsen af Aktivt Lån kan du læse meget mere om de nye muligheder lånet kan give dig og din familie for at holde en endnu bedre ferie, købe en ny computer eller måske få renoveret badeværelset. Valget er dit og Aktivt Lån blander sig ikke i hvad du skal med pengene. dit privatliv er sikret og samtidig låner du til en ualmindelig lav rente for netlån.

 

Repræsentativt eksempel:

Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 5 år hvor pengene overføres til en bankkonto og tilbagebetaling sker igennem betalingsservice. Månedlig ydelse: 1.126 – 1.515 kr.

Debitorrente: 9,99 – 26,08 % (variabel i lånets løbetid).

ÅOP: 15,3 – 32,8 %.

Samlede kreditomkostninger.: 16.293 – 35.744 kr.

Samlet tilbagebetaling: 56.293 – 75.744 kr.