Nyt nemt erhvervslån fra Capital box

capitalbox erhvervslån

Har din virksomhed brug for et nemt erhvervslån?

Der sker ting og sager på det danske marked for nemme lån og senest er der nu kommet et nemt lån til selskaber og virksomheder online. Det er den kendte udbyder af privatlån Ferratumder har valgt at kaste sig ud i at hjælpe virksomheder der mangler penge til vækst og ekspansion. Det gør de med deres nye Capital Box lån, som før var kendt som Ferratum Business.

Det er helt nyt i Danmark at man kan låne penge uden at skulle forbi banken og bede om nåde for at kunne få finanser ind i sit firma eller selskab. Der er rigtig mange erhversdrivende der har døjet med at skaffe den fornødne kapital til at komme ud over disken med deres drøm og vision. Flere har måtte opgive at ekspandere til udlandet, simpelthen fordi deres virksomhed ikke kunne låne de penge der skulle til at indtage et nyt marked i udlandet.

Nu er det imidlertid slut med de svære erhvervslån fra bankerne og tid til at kunne finde et nemt erhversvlån på nettet med Capital Box. Der skal vækst til for at få succes med sit selskab og vækst koster penge, så nemt er det. Uden penge i virksomheden er det umuligt at ekspandere og skabe den vækst mange går og drømemr om når de kaster sig ud i at starte en ny virksomhed eller stifte et selskab.

Lav pris og gode vilkår med det nye Capitalbox Erhvervslån

Der er flere ting der skal gå op i en højere enhed for at skabe et businesslån til virksomheder og selskaber der gang sætte gang i markedet. Den velkendte og meget velrenommerede udbyder af lån til private, og nu også erhvervslån, Ferratum har strikket deres nye businesslån sammen så det rammer alle tangenter, så at sige:

  1. Lån op til 1.5 mill DKK
  2. Lånetid 24 måneder
  3. Nem og overskuelig prismodel for erhvervslån
  4. Ingen skjulte udgifter
  5. Svar på minutter – ikke uger som i banken

Hastighed og lav pris er noget de fleste erhvervsdrivende kan forstå og de tider hvor man skulle vente på svar fra banken i uger, hvis ikke måneder er for længst forbi. Med Ferratum Business får du svar på minutter, præcis som man kender det fra de meget populære privatlånsprodukter på nettet.

Kun få krav for at blive godkendt til Erhvervslån fra Capital Box

Når du ansøger det nye nemme erhversvlån fra Capital Box er der ganske få krav du skal opfylde for at blive godkendt til at låne helt op til 1.500.000 kroner i dag og få virksomheden op i fart og klar til ekspansion:

Låne betingelser for et erhvervslån med Capital Box Erhverveslån

  • Lån fra 15.000-1.500.000 kr.
  • Enkle 24 måneders lånebetingelser.
  • Ingen skjulte gebyrer.
  • Få et virksomhedslån uden sikkerhed – kun personlig hæftelse.

Udover de ovenstående krav er det bare om at komme ind og ansøge, så du kan få gang i hjulene og skabe den succes du brænder for i dit selskab eller din virksomhed.