Pas på med lån fra firmaer og personer du ikke kender

lån fra firmaer og personer du ikke kender på seider osm dba og gul og gratis

lån fra firmaer og personer du ikke kender på seider osm dba og gul og gratis

Pas på med lån fra privatpersoner og firmaer du ikke kender

Der er et stort marked for lån af penge og billig finansiering i Danmark. Det har der altid været og det har bankerne tjent gode penge på, lige så længe som der har været banker til. De har lånt penge ud til folk som dig og mig, der har brug for flere penge til enten at betale regninger eller investere i et hus, bil eller forbrugerelektronik. Mulighederne er utallige og der er lige så mange forskellige ting du kan bruge pengene på, som der er folk der vil bruge dem.

Med introduktionen af de nemme lån på nettet har bankerne fået konkurrence for alvor, og det har medført et stort fald i priserne på finansieringer og privatlån. Det er en naturlig del af et konkurrencepræget marked og det er en stor fordel for os som forbrugere. De lavere priser og nemmere godkendelse taler til vores fordel og giver os råd til flere ting og flere oplevelser.

Konkurrence er altså en fordel for os som lånekunder, men medaljen har desværre også en bagside nogen gange.

Der findes svindlere der udbyder falske lån

I takt med at der er stor efterspørgsel på nye lån og muligheder for nemme penge, så skaber det også et muligt marked for folk med knap så gode hensigter. Ligesom vi ser kopitøj, kopiparfume og falske Iphones med mere, så findes der også svindlere der udbyder falske, eller meget dyre lån, under tvivlsomme forudsætninger.

Det er desværre blevet en del af hverdagen med folk der svindler og snyder på nettet og ikke mindst med lån der er for gode til at være sande eller lån til folk i RKI med en utrolig høj ydelse og rente. Der er folk der vil udnytte andres behov for flere penge og det er derfor vigtigt at du tager dine forholdsregler inden du accepterer et lån på nettet:

  1. Lån kun penge fra udbydere du kender og som er godkendte af Finanstilsynet til at drive udlånsvirksomhed i Danamark. Det er din garanti for ordentlige forhold og en sikker låneprocess uden overraskelser undervejs.
  2. Lån aldrig penge af private som du ikke kender i forvejen. det kan være fint at låne lidt penge af dine forældre, søskende eller af en god ven/veninde. Du bør dog aldrig låne penge privat af folk du ikke kender godt i forvejen. Tit og ofte er det folk med slette hensigter der tilbyder den slags muligheder og det foregår ofte på Handelssider som Dba.dk og Guloggratis.dk
  3. Pas på med lån via emails. Der kommer hver dag millioner emails ind i vores indbakker og ikke alle sammen er lige troværdige eller gode. Der kan være tale om forsøg på svindel eller lignende, hvis du får et lånetilbud pr email ,fra et firma eller en person du ikke kender.
  4. Vælg altid dine lån fra en oversigt som på vores forside, så er du sikker på at du vælger et anmeldt, godkendt og lovligt lån der kan opfylde dit økonomiske behov på en god og fair måde uden bekymringer eller overraskelser undervejs.
  5. Tjek lånets Trustpilot profil inden du ansøger hos firmaet, så kan du tit få et godt billede af om det er er reelt lånefirma eller der er tale om en svindler.

Hvis det lyder for godt til at være sandt

Der er mange gode tilbud og muligheder på nettet inden for privatøkonomi og det er bestemt muligt at få gode tilbud på sit næste lån. Dog er der som nævnt folk der vil udbytte andre, der måske står i en beklemt situation og har brug for hurtige kontanter mellem hænderne og gerne i dag.

For at undgå at blive en del af et svindelnummer eller miste penge unødigt, er det værd at spørge sig selv: Er det for godt til at være sandt?

Hvis du f.eks blvier tilbudt at låne 10.000 kroner til meget lav rente, selv om du er i RKI f.eks, så er chancen ret stor for, at der er tale om et svindelfirma som du ikke bør benytte dig af. Ligeså med private personer der tilbyder lån på Dba og Gulogratis uden nogen begrænsninger  selv om du er registreret som dårlig betaler. Her er tit og ofte tale om falske tilbud, som du bør holde dig langt fra for alt i verden.

Undgå svindlere og fusk ved at bruge anerkendte og udvalgte danske lån som du finder her på Nemkontant og lignende portaler for privatøkonomi.