PayMark Finans Nyt lån lav rente

paymark finans

PayMark Finans

Det helt nye PayMark Finans lån er kommet på markedet i juni 2018 og er et nyt lånetilbud til alle over 21 år, der vil låne penge til en lav rente og på gode vilkår. Du kan låne uden sikkerhed og helt op til 150.000 kroner.

Hurtigt og nemt!
PayMark Finans

PayMark Finans

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

Gode vilkårHurtigt svarLav rente

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.7/10

 

Paymark Finans er et nyt lån fra den velkendte L’easy koncern og det betyder at der styr på teknikken bag. Med en fast lav rente er det velegnet til dig der godt kan lide at vide hvad det kommer til at koste inden du skriver under.

Den lave rente starter allerede helt nede fra 9,90% og er dermed en af de laveste på markedet i dag.

Det vil sige at du har gode muligheder for at spare endda mange penge ved at vælge PayMark Finans som din udbyder næste gang du skal ud og have et nyt lån.

Hvad tilbyder PayMark Finans

Hos PayMark Finans skal det være billigt og nemt at låne. Der er derfor brugt lang tid på at undersøge markedet og optimere lånet i forhold til forbrugernes ønsker. Disse mange erfaringer har tilvejebragt en helt ny type af lån hvor du både kan låne store beløb (helt op til 150.000kr) helt uden sikkerhed og til en fast lav rente.

Hos Paymark Finans kan du:

  • Låne mellem 10.000 og 150.000 kroner uden at stille sikkerhed
  • Få en lav rente – fra 9,90%
  • Få svar på din ansøgning inden for en time
  • Låne i en periode på mellem 24 og 120 måneder
  • Slippe for skjulte gebyrer
  • Ansøge helt uforpligtende
  • Underskrive låneaftalen med Nem Id

Du ansøger direkte fra hjemmesiden og får svar inden for en time efter du har udfyldt ansøgningen.  Der er ikke den lange ventetid som vi ellers er blevet vant til når der skal lånes store beløb i banken f.eks. Med Nem Id kan det hele klares digitalt og derfor giver Paymark dig svar så hurtigt, selv om du vil låne max beløbet på 150.000 kr.

Du binder dig ikke til noget ved at ansøge da aftalen først er gældende fra du har underskrevet den online med dig Nem id.

Hvem udbyder PayMark Finans

Det er den meget velkendte L’easy koncern med hovedsæde i Odense der står bag det nye PayMark Finans lån. Det giver ro i sjælen, da de er kendt for at have styr på alting og de har tusindvis af glade kunder i hele Danmark. De står bag flere forskellige lån og de har brugt deres erfaring fra disse til at udvikle deres seneste skud på stammen.

Det er i samarbejde med deres brand D:E:R at de udbyder PayMark Finans. D:E:R er et af de ældste udbydere på det danske marked og de har brugt lang tid på at optimere og tilpasse det nye lån til forbrugernes ønsker og krav. Du kan altså roligt ansøge og være sikker på at der er styr på teknikken og gode vilkår for dig som kunde.

Lån 150.000 kr uden sikkerhed

PayMark Finans stiller ikke krav til sikkerhed, uanset om du vil låne 10.000 eller låne 150.000 kr. Det er sjældent set at du kan låne så mange penge uden sikkerhed og det vil uden tvivl trække mange kunder til. Det kan være svært at låne i banken hvis du ikke kan stille sikkerhed for pengene, det problem slipper du for med PayMark Finans.

Det åbner muligheder for alle de forbrugere der ikke har et dyrt hus eller lejlighed de kan sætte som pant når de har brug for at låne penge.

Lån uden spørgsmål

Skal du bruge penge til en ombygning eller måske udbetalingen til en bil, er her en nem og hurtig løsning. De blander sig ikke i hvad du vil bruge pengene til.

Drømmer du om at rejse jorden rundt eller måske købe den motorcykel du altid har drømt om? Så er der god grund til at kigge nærmere på PayMark Finans. Du slipper for en masse spørgsmål eller anden indblanding og kan nyde pengene til det du gerne vil.

Brug PayMark til at samle andre lån og spare penge

Hvis du har lån i forvejen kan bruge PayMark Finans som et såkaldt samlelån  og spare penge på renterne ved at få indfriet andre lån. Der kan være store besparelser ved at samle dem til en fast lav rente og få indfriet de andre lån. Det er hurtigt klaret, når du får pengene udbetalt indfrier du dine andre lån og sparer ved at have den lave rentesats fremfor en masse spredte gældsposter.

Samtidig giver det dig et nemmere overblik over din økonomi med en samlet afbetaling et enkelt sted. Du får mere luft i din daglige økonomi og skal kun holde styr på en enkelt afbetaling.

PayMark Finans anmeldelse og Trustpilot

Der er ikke så mange anmeldelser at finde endnu, da det er helt et helt nyt lån. Du kan holde øje med Trustpilot og se når de første anmeldelser begynder at komme. Vores brugere giver indtil videre rigtig gode anmeldelser af PayMark finans og deres erfaringer er rigtig gode.

Vi opdaterer naturligvis løbende så du altid kan følge med i brugererfaringerne som flere og flere ansøger og bliver godkendt.

Sammenlign med andre nemme lån