Resurs Bank Lån op til 300000 til lav rente

Resurs bank lån

Resurs bank lån

Resurs Bank – Lån op til 300000 kr til meget lav rente

Den velkendte Resurs Bank har åbnet op for ansøgninger direkte fra deres hjemmeside, så helt almindelige forbrugere kan låne til deres lave renter.

Det åbner samtidig op for en ny god mulighed for dig der vil låne større beløb og spare både tid og mange penge ved at klare det online fremfor igennem en lokal bank.

Mulighederne hos Resurs Bank’s onlinelån er mange og du kan skræddersy dit låneforløb så det passer perfekt til din situation og økonomi.

Løbetiden kan blandt andet være hele 144 mdr, altså 12 år, som gør det muligt at låne et stort beløb, med en meget lav månedlig afdragssats. Det lave månedlige afdrag er utrolig efterspurgt på det danske marked og her har Resurs Bank lyttet til kunderne med deres nye online tiltag.

Hvad tilbyder Resurs Bank

Det er et meget nemt og hurtigt lån de har stykket sammen og mulighederne for at tilpasse er mange. Samtidig er renten utroligt lav og meget konkurrencedygtig i forhold til det resterende marked, både online og offline. Her er altså tale om en reel konkurrent til de gamle banker, der tilbyder både lavere rente, bedre vilkår og et meget hurtigere forløb fra ansøgning til udbetaling.

Resurs Bank oversigt:

  1. Lån fra 10.000 og helt op til 300.000 kroner
  2. Hurtigt svar – altid indenfor 24 timer, for det meste stort set med det samme
  3. Løbetid op til 144 måneder (12år)
  4. Meget lav rente fra 6,68%
  5. Rigtig gode lånevilkår
  6. Enkel kreditvurdering af ansøgere
  7. Mulighed for at låne fra 18 år

Du kan få sammensat dit låneforløb hos Resurs Bank som du ønsker det og de lægger meget arbejde i at give dig den bedst mulige lånemulighed. Her skal forståes, at du får et tilbud der passer til netop din økonomiske situation og de ønsker du har til dit nye lån hos Resurs Bank.

Krav for at låne hos Resurs Bank

Der er altid nogen krav man skal leve op til når man vil godkendes til at låne penge et sted. Hos Resurs Bank er kravene ganske få og meget enkle:

  • Du skal være fyldt 18 år inden du kan ansøge – En stor fordel, da mange steder kræver du er noget ældre.
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret.
  • Alle ansøgere skal kunne godkendes i deres almindelige kreditvurdering.

Det er altså ganske enkelt og overskueligt at blive ny kunde i Resurs Bank.

Muligheden for at låne selv store beløb som 18 årig er meget unik på det danske marked og vil uden tvivl gøre livet nemmere for mange af de unge danskere der har store drømme. Det har hidtil været meget begrænset med udvalget af gode lån med lav rente til de helt unge. Nu er der åbnet op for en ny god chance for at låne billigt hos en anerkendt bank på nettet.

Hvem er Resurs Bank

Det er altid rart at vide hvem det er man låner af og generelt er kunde hos. Her kan du læse mere om Resurs Bank og deres historie.

Resurs Bank er en svensk bank med stor udbredelse i hele Skandinavien. De er repræsenteret i både Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Banken blev grundlagt i 1977 i Sverige og havde til at starte med fokus på finansiering af forskellige forbrugsgoder, herunder elektronik som f.eks TV’er og musikanlæg med mere. Siden da er de vokset meget hurtigt og har spredt sig til en masse forskellige nicher indenfor lån og finansiering. De tilbyder stadigvæk finansieringsaftaler igennem butikker af mange forskellige produkter og har nu for alvor kastet sig over forbrugslån på nettet til private, senest i Danmark.

De havde deres indtog på det danske marked i 2014, da de opkøbte den danske bank Dan-Aktiv A/S og videreførte deres forretning under eget navn. Den øgede kapital i ryggen gjorde det muligt at lave endnu bedre tilbud og lavere omkostninger til kunderne.

Du har en rigtig god sikkerhed som forbruger ved at være kunde hos en stor og veletableret Bank som Resurs Bank. De meget lave renter du får tilbudt skyldes også især deres stærke økonomi og de mange fordele de har ved at være et meget stort bankselskab.

Sammenlign med andre nemme lån