Robotlån – Automatisk godkendelse · Svar straks · Udbetaling næste hverdag

robotån anmeldelse

Robotlån – Automatisk godkendelse og udbetaling

Det danske lånefirma Robotlån er efterhånden blevet en stor spiller på markedet for lynhurtige og nemme lån. Deres forretningskoncept handler om at tilbyde prisbillige og hurtige lån, hvor hele processen fra ansøgning til lånet udbetales klares automatisk af et computerprogram. Deraf navnet, Robotlån.

Automatisk godkendelse sparer tid og besvær

Når du ansøger, er det rent faktisk et avanceret computerprogram der modtager din ansøgning, Her sidder ikke mennesker og vurderer og bedømmer ansøgerne. I stedet for almindeligt personale er det et kreditvurderingsprogram med en avanceret algoritme der scanner alle ansøgninger og godkender lynhurtigt. Det vil sige at du altid får en fair behandling, da vurdering er helt automatiseret.

Du slipper samtidig for at skulle svare på dumme spørgsmål som i banken og du skal i det hele taget slet ikke snakke med nogen. Du skal blot ansøge, få pengene og så huske at afdrage til tiden.

Lån fra du er 18 år uden krav om sikkerhed

Robotlån vil være nemt og hurtigt for alle og har derfor nogen af de mildeste krav i Danmark.

Du skal således blot være fyldt 18 år inden du ansøger og så kører det ellers bare automatisk derudaf. Hos Robotlån skal du ydermere ikke stille sikkerhed eller kaution for dit lån og det gør det langt mere tilgængeligt for helt almindelige danskere at låne penge på nettet.

Eneste krav er at du har fast arbejde med en minimumsindtægt om året på kr: 150.000 før skat.

Ansøg med en medansøger og bliv godkendt nemmere til større beløb

Du kan sagtens ansøge alene og få et nemt og hurtigt lån hos Robotlån. Det er dog endnu nemmere at blive godkendt hvis i er to der ansøger sammen. Det er helt let og enkelt at ansøge med en kæreste, ægtefælle, bror, søster eller måske en god ven. Det øger chancen for godkendelse gevaldigt og især ved større lånebeløb er det en fordel at være to der skriver under på ansøgningen.

 

Ansøg nu og få pengene i hånden senest  i morgen

Det er som sagt farten og automatikken der i særlig grad adskiller Robotlån fra de mange konkurrenter på markedet og du kan altså ansøge med det samme og få svar om lidt og penge i hånden aller senest i morgen.

Renter og ÅOP er på et meget gennemsnitligt niveau for lånetypen og herunder kan du se et repræsentativt eksempel der kan hjælpe dig til at gennemskue alle detaljerne. Robotlån er både hurtigt, nemt og billigt. Du slipper for at skulle svare på spørgsmål og snakke med nogen og kan nyde pengene som du vil i fred og ro.

Eksempel på et Robotlån:

Kreditbeløb kr. 40.000

Månedlig ydelse kr. 1.143 i 5 år

Samlede omkostninger udgør kr. 28.580, samlet tilbagebetalingsbeløb kr. 68.580.

Debitorrenten er variabel og udgør 20,2%.

ÅOP er 26,4% forudsat betaling via Betalingsservice.