Sådan får du råd til nye sneakers med et gratis lån

nike sneakers

Få råd til nye fede sneakers med et gratis lån

Der er få ting der er hottere blandt især de unge i dag end sneakers. De både praktiske og moderigtige sko er øverst på ønskelisten hos rigtig mange danskere og der bliver købt fantastisk mange sneakers herhjemme.

Moden er som bekendt meget svingende og ting kommer og går med jævne mellemrum. Sneakers lader dog til at være undtagelsen der bekræfter reglen.

Siden den originale All Stars sko fra Converse satte gang i trenden med de sporty sko til hverdags brug helt tilbage i 1920’erne har de været en fast del af gadebilledet verden over. Der er kommet mange andre til og både firmaer som Nike og Gucci har en stor del af markedet for nye sneakers. De fleste modehuse har deres egne lækre sneakers på programmet og udvalget er enormt.

nike sneakers

Sneakers er dyre – sådan får du råd

Det er som bekendt aldrig billigt at være med på moden og det samme gør sig gældende med sneakers. Et par af de nyeste og fedeste sneakers kan koste alt fra nogle hundrede kroner til adskillelige tusinde kroner.

Skal du være med på moden, skal der altså penge op af lommen. For mange er det ikke altid ligetil at finde kontanterne hver gang der skal handles nye sneakers. Især for unge kan det knibe med at få sparet op og have råd til alle de ting man gerne vil have.

Lån til sneakers

Der er dog heldigvis nogen løsninger der kan gøre det lidt mere overkommeligt at få råd. En meget populær måde at få råd til de nye sneakers på er at tage et hurtigt lån på nettet. Det kan klares på få minutter og du har pengene på kontoen med det samme.

Der er flere forskellige typer af lån du kan vælge imellem og det er prisen på skoene der afgør hvilket lån der er billigst for dig.

Gratis kviklån til sneakers

Hvis du vil låne til et par sneakers der koster under 5000 kroner er der gode muligheder for at kunne låne pengene gratis og slippe helt for både renter og gebyrer. Det er typisk et kviklån der bliver valgt af kunderne da det er så nemt. Det fungerer i form af et introtilbud hos forskellige lånefirmaer, hvor det er gratis at låne den første gang. Du kan så låne pengene i op til 30 dage gratis. Det kræver at du kan betale dem tilbage inden for tidsfristen, da der ellers vil komme renter på beløbet.

Kassekredit

En kassekredit er også oplagt og kan tilbyde gratis lån i 30 dage på lige vilkår med et kviklån til sneakers. Der er mange der vælger at få en kassekredit på nettet, da det er en utrolig fleksibel løsning og giver mulighed for at have penge nemt tilgængeligt når som helst.

Fordelen er at du udelukkende betaler renter af de penge du rent faktisk har brugt. Så bruger du ikke af kreditten, koster det ikke noget. Hvis du jævnligt har brug for lidt ekstra penge, er det en oplagt og nem mulighed for en mere fleksibel økonomi i hverdagen.

lån til sneakers og sko på nettet

Sneakers som investering

De fleste af os køber nye fede sneakers fordi vi gerne vil se godt ud og være med på moden. Der er dog også en del efterhånden der køber sneakers for at tjene penge på dem. Det lyder måske skørt første gang du hører at du kan tjene penge på sneakers. Ikke desto mindre er der flere og flere der har øjnet en god forretning i at købe og videresælge sjældne og specielle sneakers på nettet.

Finder du nogen meget sjældne sko der er produceret i små oplag, kan der være en god forretning i at sælge dem videre. Det kan være både nye såvel som brugte sneakers der kan sælges med fortjeneste. Nogle investorer vælger at købe skoene og så have dem stående ubrugte i kasserne i en årrække indtil prisen er steget og der kan sælges med fortjeneste.

Falder du over et par af de eftertragtede sjældne sneakers, kan det være en god ide at låne pengene til dem og sælge dem videre, også selvom du ikke lige står og har pengene ellers. Det kræver forstand på modellerne fra de forskellige mærker at kunne tjene penge på at handle med sko, såvel som alt andet der kan handles med. Det er dog sikkert at potentialet er der, for dem der kan og vil.