Santander – Privatlån til lav rente

santander lån

santander lån

Santander Consumer Bank

Santander er Eurozonens største bank og en af de helt store spillere på markedet for forbrugslån til private i Europa. Herhjemme på det danske marked er de ligeledes en af de helt store spillere. De tilbyder 3 forskellige låneprodukter i Danmark og har opnået en meget stor popularitet blandt forbrugerne.

Det er især kombinationen af deres lave renter og mulighed for lang løbetid der har gjort dem til et populært valg herhjemme. Det er muligt at låne helt på til 350.000 kroner hos Santander og det er til en rente der er konkurrencedygtig i forhold til de lokale banker. Her er der blot større brugervenlighed og ikke nær så mange spørgsmål.

 

Mange muligheder hos Santander

At Santander Consumer Bank er den største i eurozonen betyder også, at de har rigtig mange forskellige låntilbud de kan tilbyde dig som kommende kunde. I Danmark er Santander rigtig stærkt præsenteret og tilbyder på nuværende tidspunkt hele 3 forskellige lån til private:

Santander Privatlån:

santander ansøgning

 

Santander Privatlån Plus:

santander privatlån plus info

 

Privatlån Plus:

privatlån plus info

 

De 3 lån er forskellige på både renter og løbetid og optimeret imod forskellige lånebehov. Om du skal vælge det ene eller det andet, kommer an på hvor meget du gerne vil låne hos Santander og hvor længe du ønsker at lånet skal vare. Der er rigtig god chance for at finde et lån hos Sanatander der passer præcis til dit behov. De er meget kendt for deres fleksibilitet og der er gode muligheder for at indlede en dialog omkring dit næste lån og hvordan det skal se ud.

Santander er eksperter i billån

Udover at tilbyde forskellige forbrugslån uden sikkerhed er Santander eksperter i at tilbyde billige og nemme billån til private.

De er uden tvivl den største spiller på markedet for lån til køb af biler og motorcykler.

Santander billån er deres seneste skud på stammen af lån til private og det er målrettet udelukkende til folk der køber bil privat og vil låne penge til handlen. De har indgået samarbejde med flere af de største sider for brugthandel af biler og optimeret deres nye Santander Billån til lige præcis bilhandel.

Let, hurtigt og billigt med Santander lån

Den lette ansøgning, lave rente og lange løbetid gør deres produkter særligt velegnede til netop finansiering af bilkøbet eller andre større projekter som husrenovering og investeringer i fast ejendom og lignende.

Du kan låne til lige hvad du drømmer om hos Santander og der er ikke noget indblanding i hvad du vil med pengene. Du har din frihed som forbruger helt intakt når du er kunde hos Santander og det er noget vi her på Nem Kontant sætter stor pris på. Modsat de regulære gammeldags banker, hvor der skal snages i ens privatliv bare for at låne 10.000 kroner.

Ansøg i fred og ro på nettet når det passer dig

Du kan indsende din ansøgning hele døgnet fra deres hjemmesideDet er helt op til dig hvornår du ansøger og du er helt fri til at gøre det som det passer dig og din hverdag. Du får svar på din ansøgning rigtig hurtigt, da det er et stort fokuspunkt for deres serviceoptimering. Det handler om glade kunder og kunder der vil låne penge, vil gerne gøre det i en fart.

Du kan bruge både din computer, tablet eller mobiltelefon når du skal udfylde ansøgningen, det er både nemt og hurtigt.

Udbetalingen kommer meget hurtigt efter din ansøgning er godkendt og den bliver udbetalt direkte til din Nem Konto i banken. Det giver tryghed og sikkerhed for dig som kunde hos Santander.

 

Privatlån – Låneeeksempel
Ved lån på 30.000 kr. over 4 år med variabel rente:

Mdl. ydelse fra 780 – 900 kr., debitorrenten fra 9,95% – 18,95%.

ÅOP før skat fra 11,85% – 20,84%,

De samlede kreditomkostninger er fra 7.402 – 13.119 kr., og det samlede kreditbeløb bliver fra 37.402 – 43.119 kr.

Etableringsomkostninger for lånet på 3%, min. 800 kr., samt månedligt kontogebyr på 25 kr. inkl.

Betalingsservice er medtaget i alle beregninger.

Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du underskriver aftalen.