Se gratis lån til studerende her

[adservice-comparison-feed]

Hvis du er studerende og på SU så kender du sikkert til at have måneder hvor der er knap så meget sjov og ballade på budgettet. Det er træls at skulle aflyse sjove fester og måske skulle droppe sommerferien eller den nye telefon du har brug for.

Mange studerende vælger at supplere deres SU med et studiejob og det kan være en rigtig god måde at hjælpe sin økonomi i den rigtige retning på. Den ekstra indkomst varmer på kontoen og giver tit luft i økonomien til en ekstra fest, en nye telefon eller de studiebøger du har brug for til det nye semester eller en vigtig eksamen.

 

Gratis lån til studerende er nemt og hurtigt

Indtoget af gratis lånemuligheder i Danmark er et udpræget onlinefænomen og der er udelukkende på nettet at de kan findes. Det skyldes blandt andet de lave omkostninger der er ved at drive onlineforretning kontra at have en almindelig bak med mange ansatte og store omkostninger til husleje med mere.

De nye onlinelån er samtidig langt foran de gammeldags banker med lynhurtig godkendelse og udbetaling af pengene. Ofte an du have pengene i hånden samme dag og nogen steder endda inden for 15 minutter fra du er godkendt på deres hjemmeside.

Det skyldes både at der ikke er mennesker der skal sidde og vurdere din ansøgning. Det er et avanceret computerprogram der tager sig af kreditvurdering og godkendelse. Det sikrer dig en lynhurtig og være behandling af din ansøgning og med de nye straks-overførsler fra bank til bank kan du altså have pengene inde for meget kort tid.

Automatisk godkendelse med det samme og muligheden for at have sine penge i hånden med det samme trækker flere og flere unge til hvor bankerne har givet afslag, ofte ubegrundet. Online sker det hele med det samme og når det samtidig er nemt og gratis, første gang, er der ikke noget at sige til den store kundeflugt fra de almindelige banker.