Simbo – Lån på 10 sekunder med udbetaling nu

anmeldelse af simbo.dk lån og kredit

anmeldelse af simbo.dk lån og kredit

 

Anmeldelse af Simbo.dk

Det skal gå hurtigt når vi skal låne penge og hastigheden afgør i stor grad vores valg af udbyder når behovet for ekstra finanser opstår. Tiden hvor vi kunne vente i ugevis på svar fra banken, er for længst forbi og internettet har overhalet de gamle banker indenom. Den nye teknologi gør det både hurtigere, nemmere og billigere end nogensinde før at få en kassekredit på nettet.

Simbo.dk er seneste skud på stammen af danske online-kassekreditter hvor du selv bestemmer løbetiden på din aftale og dermed også selv styrer prisen. Du kan selv sammensætte kreditten og dens løbetid og størrelsen, så du får det præcis som du ønsker det. Du betaler blot den faste månedlige rente for at have Simbo-kreditten og der er ikke mere du skal holde styr på.

 

Hvad tilbyder Simbo.dk sine kunder?

Som det første skal vi have et overblik over hvad du kan som kunde hos Simbo:

 • Du kan låne 10.000 kroner første gang du låner
 • Du kan efterfølgende låne frit fra 1000 kr til 30.000 kroner
 • De tilbyder et lynhurtigt forløb med godkendelse på skærmen på 10 sekunder
 • Simbo udbetaler dine penge efter 30 minutter – Lynhurtigt!
 • Du kan låne hos Simbo allerede når du er fyldt 19 år
 • De indberetter automatisk til SKAT, så du får de fradrag du skal have!
 • Nem betaling med faste månedlige rentesatser – Ingen overraskelser
 • Din Simbo kredit kan du have så længe du ønsker det
 • Du kan indfri og forøge din kredit frit som du ønsker via din brugerprofil.
 • Enkel og brugervenlig kundeside hvor du kan styre kreditten som du ønsker.

Du kan med andre ord rigtig mange ting som kunde hos Simbo og din frihed til selv at bestemme er i højsædet. Med en kassekredit på hånden kan du altid få adgang til de ekstra penge hvis du får brug for dem. Det er oplagt hvis du nogen gange mangler penge til uventede ting som regninger eller måske til et godt tilbud, på noget du går og drømmer om. Med en tilgængelig kredit du selv kan styre, er det meget nemmere at holde styr på økonomien og have råd til at leve som du gerne vil.

Hvad er kravene for at blive godkendt hos Simbo?

Der er altid nogle krav man skal kunne opfylde for at blive godkendt til at låne penge, uanset om det er i din lokale bankfilial eller hos en onlineudbyder som Simbo.

For at gøre det så attraktivt som muligt for almindelige mennesker at have en hurtig kassekredit på nettet, har Simbo gjort deres krav så få som overhovedet muligt. Det skal ikke være svært at få en kredit og med det i baghovedet er de eneste krav for at kunne få kredit, dem du ser herunder:

 1. Du skal være fyldt 19 år inden du ansøger.
 2. Du skal have dansk CPR-nummer, adresse, bankkonto og telefonnummer.
 3. Du skal have et gyldigt dansk NemId.
 4. Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret.

Derudover er der ikke noget der står i vejen for at blive godkendt på 10 sekunder og have pengene på din konto om en halv time.

Det er desuden værd at bemærke, at der ikke stilles krav om hverken sikkerhed eller dokumentation af indtægt, som man ellers ser mange steder. Disse krav er fravalgt, for netop at gøre det så nemt og hurtigt som muligt at være kunde hos Simbo.dk.

Nem brugerkonto giver overblik

Som Simbokunde har du din egen brugerprofil på deres hjemmeside. Her kan du altid logge ind og se præcis hvordan dit låneforløb ser ud. Du kan herinde se hvor meget kredit du endnu ikke har brugt og selv forøge beløbet, hvis du får brug for lidt flere penge i en periode. Det tager få sekunder at danne sig et komplet overblik over dine muligheder fra brugerprofilen.

Det er altså dig selv der styrer forløbet og bestemmer hvor meget af din kredit du vil bruge og i hvor lang tid du ønsker at benytte den. Når du har afdraget på din kredit, kan du se præcis hvor meget du har mulighed for at forøge beløbet og du kan ligeledes indfri hele beløbet på en gang, hvis du skulle komme til lidt ekstra penge.

Simbo erfaringer på trustpilot

Det er altid fornuftigt at sammenlige udbydere med hinanden inden man vælger at ansøge og det anbefales ligeledes at læse anmeldelser og se folks erfaringer med et givent firma. Simbo.dk på Trustpilot klarer sig rigtig godt og scorer 5/5 stjerner med anmærkningen “Fremragende” At så mange forbrugere er ovenud tilfredse vidner om et godt og hurtigt forløb uden nogen skjulte gebyrer eller andre former for overraskelser.

Hvis du læser anmeldelserne på Trustpilot, er kunderne især glade for hvor hurtigt og nemt de blev godkendt og fik pengene udbetalt til deres konto. Der er virkelig blevet optimeret på låneprocessen hos Simbo og det er noget som kunderne sætter stor pris på. Med en hurtig ansøgning er det ingen sag at få ekstra penge på hånden og det kan være en rigtig stor hjælp i en presset situation hvor du skal bruge penge i en fart.

Mange af anmelderne har indfriet deres kredit inden for den aftalte tid og har dermed lånt pengene helt gratis uden nogen som helst omkostninger. Det må siges at være noget af en service med gratis kredit i 30 dage for førstegangskunder. Intet under at kunderne er glade og vil bruge tid på at skrive en anmeldelse og anbefale Simbo til andre i samme situation.

Hvem er Simbo.dk?

Ejerne bag Simbo er Capitolia ApS et dansk firma der udbyder løbende kreditter til private i Danmark. Capitolia er registreret på Sundkrogsgade 21, 2100 København Ø.

Der er helt styr på forløbet og selskabet er under opsyn af Finanstilsynet og lever fuldt op til loven om forebyggende foranstaltninger mod hvidvask af udbytte og finansiering af terrorisme § 34, stk. 2.

Du kan derfor helt trygt ansøge hos Simbo og vide at der er styr på alt med både skat og indberetninger til det offentlige med mere.

Sådan klarer Simbo lån sig i forhold til de 3 mest populære udbydere her på Nem Kontant:

Sammenlign Simbo med andre udbydere