Spar Nord – Mit Lån nyt forbrugslån

spar nord mit lån

spar nord mit lån

Spar Nord – Mit Lån

 Spar Nord Bank, Danmarks 6. største bank er nu kommet online med et nyt billigt forbrugslån. Det er noget af en nyskabelse at se en af de store banker komme med et nemt og hurtigt forbrugslån til forbrugere der ikke er kunder i banken i forvejen.

Det er den store konkurrence om kunderne, der foretrækker at tage deres lån på nettet, der nu får Spar Nord til at melde sig ind i kampen om de prisbevidste kunder online.

For os som forbrugere er det en meget spændende udvikling og noget der kan være med til at presse priserne på lån yderligere i bund og gøre det både nemmere og hurtigere at få et lån, uanset hvilken bank man er kunde i.

Gennemgang af Mit Lån – Spar Nord

Det nye forbrugslån fra Spar Nord er en meget spændende ny lånemulighed for forbrugere der har brug for at låne til en fast lav rente og på gode vilkår.

Mit Lån fra Spar Nord tilbyder deres kunder:

  • At låne fra 10.000 til 75.000 kroner
  • En fast lav rente på blot 9,90
  • Et lån uden skjulte gebyrer eller omkostninger
  • Mulighed for at låne til lige præcis det du vil uden spørgsmål

Har du brug for et lån til en lav rente hvor du slipper for spørgsmål og rådgivere der blander sig, så er Mit Lån er oplagt mulighed for dig.

Du kan låne til lige hvad du drømmer om og der er ingen der blander sig.

Skal du have en ny motorcykel? eller holde bryllup for hele familien og alle vennerne, så kan Mit Lån være lige det lån du har brug for.

Med den faste lave rente på kun 9,90% ved du altid præcis hvad dit lån koster om måneden og der kommer ingen yderligere omkostninger på senere hen. Der er fokus på gennemsigtighed og et nemt overblik for dig som kunde.

Skulle du have spørgsmål eller ønsker i forhold til at ændre dit lån hos Spar Nord kan du altid kontakte deres særdeles gode kundeservice, hvor de sidder klar til at hjælpe dig med din henvendelse.

Hvem kan låne hos Spar Nord Mit Lån?

Der er naturligvis nogle krav du skal leve op til for at blive godkendt som ny kunde og få et Mit Lån hos Spar Nord. Kravene er få og meget attraktive når man ser hvor billigt lånet er og de gode vilkår der følger med.

For at låne hos Spar Nord skal du kunne opfylde:

  • Du er fyldt 25 år
  • Du har en dansk adresse
  • Du har været i arbejde det seneste år
  • Din husstand har en en årlig indkomst på minimum kr 400.000.
  • Du er ikke registeret i RKI

Hvordan virker det når man skal låne hos Spar Nord’s Mit Lån

Kan du opfylde de nævnte krav herover, så er du allerede godt på vej til et nemt og enkelt forbrugslån til en meget lav fast rente. Du kan ansøge med det samme og de er hurtige til at give svar. Da der er tale om et decideret banklån til uhørt lav pris, skal du dog regne med at det tager lidt længere tid, end ved et almindeligt forbrugslån.

Det er stadigvæk meget hurtigere end et almindeligt banklån og prisen er lavere online.

Du bruger Nem Id til at underskrive aftalen med og så kommer pengene direkte ind på din konto. Der er ikke ventetid på udbetalingen når du er blevet godkendt og du skal altså ikke vente på dine penge efter godkendelsen.

Erfaringer med Spar Nord – Mit Lån

Det er et meget nyt lån endnu på det danske marked men kundetilfredsheden er meget høj. Spar Nord er en populær bank og tilbyder flere forskellige låneprodukter og finansieringer.

De er desuden banken bag det meget populære SparXpress  forbrugslån der har været en favorit blandt forbrugerne i flere år.

Du kan regne med at der er styr på sagerne og det bliver svært at finde et billigere lån nogen steder på så gode vilkår som du får hos Spar Nord’s nye Mit Lån.

Ansøg i dag og få et billigt lån, det er både gratis og uforpligtende at ansøge, så du binder dig ikke til noget som helst.

Der er desuden 14 dages fortrydelsesret på lånet, så hvis du skulle finde ud af at du ikke har brug for lånet alligevel, kan du gratis fortryde i 14 dage efter du har accepteret tilbuddet.