Spargo Finans – Lån helt op til 150.000 kr

nyt lån fra spargo finans

 

nyt lån fra spargo finans

Spargo Finans

Indfri før tid uden gebyrer
Spargo Finans

Spargo Finans

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

24 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

Du skal ikke stille sikkerhedGode vilkårLav rente

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Eks.: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66%-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.6/10

 

Der sker ting og sager på det danske marked for nemme og hurtige lån og det seneste nye lån er Spargo Finans der lige er kommet online. Det er et meget interessant nyt lån fra den velkendte L’easy koncern der er en af Danmarks førende udbyder af privatlån.

Vi har som sædvanlig haft vores eksperter til at anmelde og vurdere Spargo Finans, så du hurtigt kan se hvad det er for et nyt lån der er blevet introduceret.

Eksperterne har kigget godt og grundigt på alle aspekter af lånet netop skrevet denne vurdering af Spargo Finans, så du hurtigt og enkelt kan se om det er her du skal have dit næste lånetilbud fra.

Hvad tilbyder Spargo Finans?

Der er flere nyskabelser i det nye lån som får det til at skille sig lidt ud fra de mange andre muligheder L’easy hidtil har tilbudt deres kunder. Som noget nyt er beløbsgrænsen hævet en hel del, op til 150.000. Det åbner op for mange nye finansieringsmuligheder og du kan nu låne til endnu større drømme end det hidtil har været muligt igennem selskabet.

At de har valgt at bibeholde den lave rente og friheden til at indfri uden omkostninger, når som helst, får det nye Spargo Finans til at ligne en kommende forbrugerfavorit.

Med et lån fra Spargo får du:

 • Svar på din ansøgning med det samme!
 • Udbetaling samme dag til din konto.
 • Ingen skjulte gebyrer.
 • Lån uden krav om sikkerhed.
 • Nem Id for hurtigt og sikker ansøgning
 • Mulighed for at låne helt op til 150.000 kr.
 • Mulighed for at indfri uden omkostninger, når du vil.
 • Fast lav individuel rentesats mellem 9,90 – 19,56%
 • 14 dages fuld fortrydelsesret.

Som det er med de andre lånemuligheder vi kender fra L’easy koncernen så er ansøgningen til Spargo Finans helt og aldeles uforpligtende. Du kan altså roligt ansøge og modtage et tilbud uden du bliver bundet til noget. Du ansøger og modtager et personligt lånetilbud, som du så kan vælge at acceptere hvis det lige passer dig. Du accepterer tilbuddet med dit Nem Id og herefter bliver lånet udbetalt direkte til din bankkonto i dag.

Sådan bliver du godkendt hos Spargo Finans

Der er som altid nogle krav du skal leve op til, for at blive godkendt til at låne penge. I arbejdet med at gøre Spargo Finans så nemt og hurtigt som muligt for ansøgeren er kravene reduceret til et minimum og du har gode chancer for at blive godkendt også selvom du ikke har et stort hus eller en dyr bil.

Krav hos Spargo Finans lån:

 1. Du skal være fyldt 21 år
 2. Du skal kunne dokumentere at du har en indtægt. Det kan være i form af lønsedler, årsoversigter, støttemedelelse fra SU m.v.
 3. Du må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI eller hos Debitorregistret.

Kan du opfylde de ovenstående krav er du så godt som godkendt og kan se frem til hurtig udbetaling til din konto i banken.

Du modtager svar på din ansøgning med et samme og her kan du se dit personlige tilbud og bruge dit Nem Id til at underskrive og godkende lånetilbuddet. Herefter overføres det lånte beløb til din konto og du kan nu bruge pengene præcis som du vil og uden at nogen blander sig.

Brug Spargo Finans til lige det du drømmer om

En af de store fordele du får ved at blive kunde hos Spargo Finans er at du ikke skal spare på nogen spørgsmål om dit privatliv eller din økonomi, som du kender det fra banken. Du vælger selv præcis hvad du vil bruge pengene på og der er ingen der prøver at blande sig. Det giver mere frihed og lyst til at leve livet på dine vilkår.

Med mulighed for at låne op til 150.000 kr åbner Spargo finans for mange ting og det er oplagt som et lån til tilbygning, bil eller måske er jordomrejse?

Du kan også kigge nærmere på Alle Lån fra L’easy og se de andre muligheder for at låne hos L’easy i dag.

Valget er dit og valget er frit – Dit lån – Dine penge.

 


REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 20.000 kr. i 84 mdr. Variabel årlig debitorrente 9,90% – 19,56%. ÅOP 12,66% – 22,92%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 29.629 – 38.134 kr.. Samlede kreditomkostninger kr. 9.629 – 18.134 kr.. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 1.600 kr.. Løbetid min. 24 måneder – maks. 120 måneder. Maks. ÅOP 24,87%. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering. 14 dages fortrydelsesret.