LånLet Lån op til 75.000 på 10 min

Lånlet anmeldelse

LånLet – Anmeldelse

Få et lån på 10 min!

LånLet er en dansk låneudbyder der formidler hurtige lån på nettet for Basis Bank A/S.  Deres mission er, siden starten i år 2000, at levere hurtige og gode forbrugslån til de danske forbrugere. De er et rent online-lånefirma og har derfor ikke nogle fysiske filialer. Det gør LånLet  i stand til at tilbyde lån til rigtig gode priser og rigtig hurtigt, da alt klares digitalt.

Lånlet blander sig ikke i hvad deres kunder skal bruge pengene til og de stiller ingen spørgsmål omkring dit privatliv når du vil låne hos dem. Fokus er altså på er hurtigt lån med gode vilkår, hvor kunden kan klare det hele selv på deres hjemmeside. Du skal derfor ikke fremvise et budget eller indsende din årsopgørelse for at blive godkendt hos Lånlet.

De laver deres egen kreditvurdering af ansøgere og det betyder at der er mulighed for at du får et afslag hvis du ikke lever op til deres krav. Et afslag hos Lånlet, betyder imidlertid ikke at du ikke kan få et lån hos andre udbydere.

 

Krav for at få et Lånlet lån:

 • Du er fyldt 18 år
 • Du har en dansk fokeregisteradresse
 • Du har en fast indkomst
 • Du er ikke registreret i RKI

Der er forskel på kreditvurderingen fra udbyder til udbyder og derfor kan du få forskellige svar. Alternativt kan du ansøge et lån uden kreditvurdering.

Lånlet – beløb og løbetider

Lånlet tilbyder forbrugslån i størrelsen fra 3000 – 75.000 kroner og kan derfor betegnes som et kontantlån og op til et mellemstørrelse forbrugslån. Det er dog ikke et kviklån, og falder derfor ikke ind under de begrænsninger der blev indført d.1. januar 2017. Her kom der krav om 48 timers betænkningstid for kortfristede lån med en løbetid under 3 måneder. Da den kortest mulige løbetid på et Lånlet lån er 12 måneder kan du derfor få udbetalt pengene indenfor 10 minutter i deres åbningstid og det er derfor blandt de absolut hurtigste danske lån på nuværende tidspunkt.

Så står du og skal bruge et lån i en fart, er Lånlet et godt bud.

Korte fakta om Lånlet lån:

 • Få udbetalt dit lån på 10 minutter
 • Lån mellem 3000 og 75000 kroner
 • Lån mellem 12 og 72 måneder
 • Lav månedlig ydelse fra 207 kr (ved lån af 7000 kr i 72 mdr)
 • Velkendt lånefirma med orden i sagerne og gode brugererfaringer.
 • Mulighed for at forhøje dit lån.
 • Basis Bank står for udbetalingen
 • Tilbyder lån fra 18 år
 • Underskriv låneaftalen med Nem Id – hurtigt og sikkert!

Lån med Tryghedsforsikring

Som kunde hos Lånlet kan du tegne en såkaldt Tryghedsforsikring eller en Gruppeforsikring, hvis i er flere der optager lånet sammen. Med tryghedsforsikringen vil dine månedlige afdrag blive betalt i op til 12 måneder, hvis du skulle miste dit arbejde eller komme til skade og dermed ikke kan arbejde. Det er for mange en god sikkerhed at have og den koster 8% af din månedlige ydelse at have.

Du kan tilvælge Tryghedsforsikringen når du udfylder låneansøgningen.

Sådan ansøger du LånLet lån i dag

Du kan ansøge ganske hurtigt ved at klikke på “Ansøg Her” enten øverst her på siden eller på forsiden af Nem Kontant, hvor du kan sammenligne lånlet med andre nemme lån.

Efter du har klikket ind på deres hjemmeside, skal du blot vælge det ønskede beløb og løbetiden du ønsker.

Herefter skal du indtaste dine oplysninger såsom navn og adresse.

Du kan her vælge om der skal være en medansøger på lånet – Det kan gøre det lettere at blive godkendt hos LånLet og give en lavere rente, da der er bedre dækning for pengene med to ansøgere fremfor en.

På den næste side af ansøgningen skal du udfylde lidt detaljer om din økonomi og du kan her give samtykke til at de må modtage dine skatteoplysninger:

• Din seneste årsopgørelse
• Oplysninger om indkomstforhold for de seneste 3 måneder – bl.a. A-indkomst, B-indkomst og bruttoindkomst.

På den måde slipper du for at skulle finde dokumenter frem selv og kan lade det hele gå via skatteoplysningerne.

Hvordan klarer LånLet sig i kundernes øjne?

Det er vigtigt altid at have alle detaljerne, såsom priser og betingelser med mere inden du vælger hvor du vil låne. En anden vigtig ting at kigge på er hvad kunderne siger om udbyderen.

Det feedback vi har fra både tidligere og nuværende kunder hos LånLet her på Nem Kontant er meget positive. Særligt fokus på hurtig udbetaling og utrolig flink kundeservice, der altid er klar til at hjælpe og vejlede kunderne.

LånLet Trustpilot

Hvis du læser anmeldelser på trustpilot af LånLet afspejler de meget vores brugeres erfaringer og dags dato har 425 kunder anmeldt med en resulatet “god”

Læs flere anmeldelser af Lånlet på Trustpilot 

Kontaktoplysninger LånLet

LånLet ApS
Teglholm Allé 15
2450 Købehavn SV
Danmark
CVR-nr.: 3186 2574

Kundeservice LånLet

Tlf.: 70205822

adm@laanlet.dk

Laanlet.dk

Kundeservice åbningstider: Mandag – fredag 8:00 – 21:00 (Weekend 10:00 – 17:00)

Sammenlign LånLet med de 3 mest populære lån her på siden: