LENDME – Få tilbud fra bankerne

lån 150000 kr med lendme

 

 

Lendme – Få tilbud fra bankerne på lån

 

Få 17 tilbud!
LENDME

LENDME

10.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Tilbagebetaling

23 år

Min. alder

3,60 - 20,95%

Rente/år

Lav rentePrivatlånSamlelån

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: ved 7% deb. rente. Priseks.: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. Var. deb. rente 3,60 - 20,95%. ÅOP 4,02 - 21,69%. Etb. omk. 7.500 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 337.751 - 500.000 kr. Løbetid 1-15 år. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.5/10

Det er populært at låne penge blandt de danske forbrugere. Der er utrolig mange forskellige muligheder for at finde sig et let og hurtigt lånetilbud og priserne er lavere end nogensinde før. Det skyldes en blanding af nyskabelse og konkurrence på markedet og det er en rigtig god ting for os der gerne vil have et lån til en skarp pris.

 

 

I takt med at udvalget bliver større, kan det for nogen, virke lidt uoverskueligt at vælge hvilken udbyder der skal sendes en ansøgning til.

Det er her at Lendme  kommer ind i billedet. Det er en helt ny service der gør det nemmere at få et godt tilbud fra de velkendte banker og på den måde lade dem konkurrere om at få dig som kunde. Du skal kun udfylde en ansøgning hos Lendme og så bliver ansøgningen sendt automatisk ud til de banker der er med i konceptet. Når du har udfyldt skemaet, kan du sætte dig tilbage og vente på at modtage dine personlige lånetilbud fra de deltagende banker.

Koster det noget at låne igennem Lendme?

Det er et af de første spørgsmål de fleste har når de hører om et nyt lånekoncept. Præcis som når du kigger på låneoversigten her på Nem Kontant er Lendme gratis for dig at bruge. Der bliver ikke tillagt nogen yderligere omkostninger på dit lån hvis du ansøger igennem Lendme. Faktisk er det meningen at det skal være både billigere og hurtigere for dig som ansøger.

Du skal kun lave en ansøgning som så bliver sat i udbud hos bankerne. Ved at lade bankerne byde mod hinanden om at få dig som ny kunde bliver prisen presset i bund helt uden du skal forhandle med nogen. De gør med andre ord arbejdet for dig, så snart du har udfyldt ansøgningen.

Info på deres hjemmeside oplyser at det i gennemsnit tager 3 minutter at udfylde og indsende en låneansøgning. Herefter vil du modtage dine tilbud helt gratis og uforpligtende.

Hvilke banker modtager jeg lånetilbud fra?

Når du benytter Lendme til at ansøge om lån hos bankerne bliver din ansøgning sendt til følgende banker:

Der er altså gode chancer for at få et meget attraktivt tilbud og få et lån under nogen meget gode betingelser. Der er ingen binding på de tilbud du får sendt fra bankerne, så du har ikke noget at miste ved at ansøge.

Det er værd at bemærke at bankerne har hver deres egen kreditvurdering og derfor anbefales det at du venter med at acceptere et tilbud, til du har modtaget tilbud fra alle bankerne. Der kan være en del penge at spare fra den ene bank til den anden afhængig af deres kreditvurdering af netop din økonomi.

Det samme gør sig gældende ved afslag, får du afslag hos en af bankerne kan du stadigvæk sagtens blive godkendt hos en eller flere af de andre banker der er tilknyttet Lendme.

Hvor meget kan jeg låne?

Du kan låne mellem 10.000 og 300.000 kroner hos Lendme med en løbetid på mellem 1 og 15 år. Hvis du i løbet af lånets løbetid skulle få brug for at forøge beløbet eller forlænge låneperioden, kan du til enhver tid kontakte den bank du låner igennem direkte og lade dem hjælpe dig med at tilpasse dit lån efter dine ønsker og behov.

Fleksibilitet er vigtigt når man indgår en kredit eller finansieringsaftale og bankerne er altid indstillede på at give dig det bedste forløb muligt som kunde hos dem.

Hvad kan jeg bruge pengene til?

Der er ingen begrænsning på hvad du kan bruge de lånte penge på og det er helt op til dig om de skal bruges til forbrug eller måske en renovering, ny bil eller en jordomrejse. Du er selv helt herre over pengene og kan bruge dem som det passer dig og når det passer dig.

En anden populær måde at bruge et Lendmelån på, er at ansøge om et samlelån hvor du ansøger om et større lån til at indfri forskellige små lån og klatgæld for at spare penge på renterne. Det er en nem og hurtig måde at spare mange penge på, især hvis du har flere små gældsposter rundt omkring.

Hvad er renten hos Lendme?

Renten er en af de vigtige ting at kigge på sammen med ÅOP når du skal ud og have et nyt lån. Renten du bliver tilbudt hos Lendme er forskellig fra bank til bank og vil fremgå af de tilbud du får tilsendt. Det er derfor ikke muligt på forhånd at sige hvad lige præcis din rente bliver før du har udfyldt en ansøgning og modtaget dine tilbud.

Krav for godkendelse hos Lendme?

Der er som alle andre steder nogle krav du skal opfylde som ansøger for at komme i betragtning til et banklån.

Hos Lendme er de faste krav:

  1. Du er fyldt 23 år inden du ansøger.
  2. Ingen RKI eller debitorregistreringer

Derudover har hver enkelt bank deres egen individuelle kreditvurdering som de anvender til at vurdere hvor meget du kan låne og til hvilken rentesats med mere.